Home»Muzika»Homeland»KAD TE STVARNOST OŠAMARI… Quasarborn objavili novi spot i najavili koncert u Beogradu

KAD TE STVARNOST OŠAMARI… Quasarborn objavili novi spot i najavili koncert u Beogradu

4
Shares
Pinterest Google+
Quasarborn/Photo: facebook@quasarborn101
Quasarborn/Photo: [email protected]

Beogradski metal sastav Quasarborn, koji se upravo vratio sa evropske turneje, objavio je spot za numeru “Crash Course in Life” koja otvara njihov debi album “The Odyssey to Room 101”.

– Pesma “Crash Course in Life” govori o odrastanju mladog, bezbrižnog metalca (ali to može biti pripadnik bilo koje supkulture) koji pod neočekivanim okolnostima biva ošamaren od strane realnosti i prisiljen da odrste. Odgovornosti i bol odraslog čoveka u savremenom dobu ga naglo pritiskaju i on ne može da se nosi sa time. Oseća distancu između onoga što je do juče bila suljtina njegovog identiteta i onoga što je danas. Ovo je prvo poglavlje u priči koju ovaj album nosi, tek nakon njega stvari se zaista komplikuju… – kažu iz benda.

Ovim spotom, bend je ujedno pozvao i fanove i prijatelje na koncertnu promociju albuma koja će se održati u klubu Doma omladine Beograda, u subotu 10. novembra sa početkom u 20h. Gosti na koncertu će biti domaćoj metal publici dobro poznati sastav Alitor, kao i mladi bend Contaminated Mind.

Previous post

Početak vikenda u ritmu bluza... Dr Project Point Blank Blues Band 2. novembra u Starom Bitefu

Next post

NE VIDIŠ DA VIDIŠ... Pogledajte najbolji film 12. Festivala srpske fantastike po oceni publike

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *