Home»Film»“Fantastičan dan na planeti Zemlji” stiže u bioskope… U glavnim ulogama – sva divna stvorenja trećeg kamena od Sunca

“Fantastičan dan na planeti Zemlji” stiže u bioskope… U glavnim ulogama – sva divna stvorenja trećeg kamena od Sunca

4
Shares
Pinterest Google+
Fantastičan dan na planeti Zemlji/ Photo: Promo
Fantastičan dan na planeti Zemlji/ Photo: Promo

Dokumentarac koji prati živote najrazličitijih vrsta na trećem kamenu od Sunca, film “Fantastičan dan na planeti Zemlji” u četvrtak, 1. novembra stiže u domaće bioskope.

U našem solarnom sistemu, među bezbroj zvezda i galaksija, postoji jedna planeta na kojoj, koliko znamo, jedinoj može da nastane život.To je ova čudesna planeta Zemlja.

Naše izuzetno stanište, sa svojim kontinentima i veličanstvenim okeanima dom je velikom broju divljih i divnih stvorenja čiji dan počinje baš kao i nas ljudi – izlaskom Sunca.

Tokom jednog jedinog dana dokumentarni film “Fantastičan dan na planeti Zemlji” prati putanju Sunca od najviših planina do malih zabačenih ostrva, od egzotičnih do urbanih džungli.

Sniman je 142 dana u 22 države, a glumačku ekipu ovog filma čine životinje najrazličitijih vrsta. Savremena tehnološka otkrića omogućavaju gledaocima da iz blizine vide doživljaje čudesnih životinja: malu zebru koja prelazi reku, pingvina koji se svakog dana iznova bori za opstanak svoje porodice, jato kitova ulješura koji vole da spavaju naopako i lenjivca koji traži ljubav.

“Fantastičan dan na planeti Zemlji” vodi gledaoce na putovanje puno otkrića na kome će im samo Sunce biti vodič.

Upoznaće bića koja se bude iz svoje dremke u bujnim džunglama, zelenim ravnicama, suvim pustinjama i ledenim arktičkim predelima i kreću u svoj dan pun obaveza, u lov na hranu, na popodnevnu dremku, u pronalazak partnera, na zabavnu ili u zastrašujuću avanturu.

Putovanjem u svet narvala i pingvina, lenjivaca i ulješura, kolibrija i vodenog cveta, otkrićemo da ništa nije fascinantnije od jednog dana na ovoj planeti.

Previous post

ZVER JE OŽIVELA... Džimi Pejdž otkrio malo poznate detalje o Eskaliburu, gitari koja nam je svima promenila život

Next post

Početak vikenda u ritmu bluza... Dr Project Point Blank Blues Band 2. novembra u Starom Bitefu

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.