HEJ, 2 CELLOS… KO VAM JE TO DOZVOLIO? Stjepan i Luka rešili da se raziđu na “neko vreme”

0
100
Oglasi
2CELLOS/ Photo: AleX
2CELLOS/ Photo: AleX

Stjepan Hauser i Luka Šulić odlučili su da naprave pauzu posle snimanja novog albuma. Razlog – ogroman uspeh koji su ostvarili i koji ih je potpuno iscrpeo.

– To je bilo suludo. Život, ritam i tempo su bili ubitačni. Stvarno smo preterali. 200 letova godišnje, konstantno koncerti, putovanja po svim kontinentima, snimanja… Jednostavno moramo da se maknemo od toga – rekao je Hauser za RTL Exkluziv.

Momci planiraju da odrade australijsku i američku turneju, a onda će se razići na neko vreme.

– Posvetiti se nekim drugim stvarima u životu, napraviti jedan zdrav odmak, rekapitulirati sve u glavi i kad dođemo k sebi, ako dođemo k sebi, možemo opet dalje – dodao je Hauser.

Luka Šulić i Stjepan Hauser upoznali su se još u adolescentskim danima i zajedno pohađali Muzičku akademiju u Zagrebu. Šulić je kasnije otišao u London na Royal Academy of Music, a Hauser na Royal Northern College of Music u Mančesteru. Nakon dugo godina izvođenja klasične muzike na violončelima, odlučili su da obrade pesmu “Smooth Criminal” Majkla Džeksona. Snimak je 2011. postao veliki hit na YouTubeu, s više od tri miliona pregleda za dve nedelje. Ostalo je istorija…

HL/Izvor: RTL

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime