Home»Muzika»Homeland»Debi album “Minimum Sličnosti, Minimum Razlike”, dva spota, koncerti… NIŠKI BEND MAJDAN STVARNO NE GUBI VREME

Debi album “Minimum Sličnosti, Minimum Razlike”, dva spota, koncerti… NIŠKI BEND MAJDAN STVARNO NE GUBI VREME

11
Shares
Pinterest Google+
Majdan/Photo: Promo
Majdan/Photo: Promo

Niški bend Majdan 1. novembra objaviće debi album “Minimum Sličnosti, Minimum Razlike” za izdavačku kuću Metropolis Records.

Guitar pop četvorka nastala je pre manje od dve godine, tačnije 1. aprila 2017.  ali ne da bi se šalili s muzikom, već da bi stvarali autorsku muziku i podelili dobru energiju s publikom.

Nemanja Erić (vokal, gitara), Luka Nikolić (gitara, vokal), Luka Novaković (bas gitara, vokal) i Milan Stojiljković (bubnjevi) kažu da se njihova muzika zasniva na mešavini različitih žanrova koje članovi benda slušaju i iz kojih crpe inspiraciju, a to bi najbolje trebalo da se vidi na debi albumu “Minimum Sličnosti, Minimum Razlike”, sa koga su već objavili i dva spota – “To nisam ja” i “Zubi”.

Pošto je živa svirka suština svega, Majdan će debi album promovisati brojnim koncertima širom Srbije, a verovatno dva najznačajnija nastupa u narednom periodu biće u beogradskom Elektropioniru 30. novembra sa bendom Organizam i 18. januara 2019. u niškom Feedbacku.

Šta vas čeka na albumu “Minimum Sličnosti, Minimum Razlike” naslutićete iz ova dva spota…

Previous post

Bon Džovi pronikao u suštinu stvari: Danas su napopularniji ljudi bez talenta

Next post

Čvrst stav, "prljava" svirka i provokativni tekstovi - to je "100% NBG"... Beogradski pankeri objavili kompilaciju sa 16 "udarnih" pesama

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *