ČAROBNJAK NA DELU… Peter Bence sutra u Kombank dvorani

0
42
Peter Bence/ Photo: Simone Di Luca
Peter Bence/ Photo: Simone Di Luca

Novi svetski fenomen krosovera između klasične i pop muzike, sutra stiže u Srbiju. Peter Bence nastupiće u Kombank dvorani u utorak, 30.oktobra od 20:30 časova.

Mladi mađarski pijanista postao je poznat u svetu zahvaljujući video klipovima objavljenim na internetu sa obradama poznatih hitova.

Prva je bila obrada pesme “Bad” Majkla Džeksona, čiji video je postao viralan za nekoliko dana. Usledile su obrade numera “Cheap Thrills” Sie, “Don’t stop me now” grupe Queen, “Cry me a river” Džastina Timberlejka, “Africa” grupe Toto i mnogi drugi…

Ovi klipovi na njegovim zvaničnim Facebook i YouTube kanalima imaju približno 300 miliona pregleda.

Peter Bence/ Photo: Simone Di Luca
Peter Bence/ Photo: Simone Di Luca

U svom najnovijem singlu ovaj izuzetno talentovani pijanista otišao je korak dalje – u obradi pesme “Beat It” Majkla Džeksona, Peter Bence koristi distorziju kako bi što bolje odsvirao solo koji u originalu svira legendarni Edi Van Halen.

Peter Bence se ističe po tome što je uspeo da “sruši” granice između klasične i pop muzike zahvaljujući svom veoma ekspresivnom i savremenom stilu, čime je uspeo da podigne sviranje klavira na sasvim novi nivo i istovremeno inspiriše mlade generacije muzičara i zaljubljenika u muziku širom sveta.

Ovaj mladi muzičar se raduje dolasku u Beograd, a njegov pozdrav srpskoj publici možete da pogledate u nastavku…

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na prodajnim mestima Eventima i na blagajni Kombank dvorane.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime