Home»Muzika»KNOWER PRVI PUT U BEOGRADU… YouTube senzacija iz Los Anđelesa, koju obožava Kvinsi Džons, stiže u Bitefartcafe

KNOWER PRVI PUT U BEOGRADU… YouTube senzacija iz Los Anđelesa, koju obožava Kvinsi Džons, stiže u Bitefartcafe

4
Shares
Pinterest Google+
Knower/Photo: Promo
Knower/Photo: Promo

Knower je jedan od trenutno najatraktivnijih bendova iz Los Anđelesa, a u Beograd i Srbiju stižu 4. novembra prvi put, da bi nastupiti u sklopu Musicology Barcaffé Sessions koncertnog serijala, u klubu Bitefartcafe.

Ovaj vreli LA duo čine jedan od najboljih bubnjara-producenata, Luis Koul i pevačica Ženeviv Artadi. Trenutno su na turneji na kojoj predstavljaju svoj četvrti album “Life”, dok su 2017. nastupali kao predgrupa na turneji Red Hot Chili Peppers.

Knower ne prestaje da osvaja svet svojim gruvačkim fankom, kul akordima, i fanki vokalima u neverovatno imaginativnom vanzemaljskom spoju. U Beogradu će nastupiti u punom sastavu – Piter Olofson (bas), Nik Semrand (klavijatura), Džejkob Man (klavijatura), Sem Gendel (saksofon) i Tom Gil (gitara). Uz Luisa Koula (bubanj/vokal).

Potpuni “uradi sam” sastav, svojim viralnim video snimcima, diskografijom i vizuelnim iskustvom, postali su internacionalni fenomen od osnivanja 2010. godine. Njihov “kućni sešn uživo” je ostvario više od 3,5 miliona pregleda u prvoj nedelji. Poznat po svojim nastupima uživo, ovaj bend svoju zaraznu energiju podiže na novi nivo.

Legendarni Kvinsi Džouns je najbolje sumirao zašto ne smete da propustite ovaj koncert:Đ’e8

– Knower će vas baciti na kolena i učiniti da molite za još!

Ulaznice možete pronaći online i na prodajnim mestima eventima i ddtickets.

Previous post

DOK ČEKAMO SRPSKU PREMIJERU... Rami Malek o ulozi života: Nisam mogao da imitiram Fredija, morao sam da postanem on

Next post

PRAVI "BOŽIĆNI PATULJCI"... Evo kako Igi Pop i Vilijem Šatner pevaju "Silent Night"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *