Home»Muzika»Kezz i Trifun live 27. oktobra u KC Grad

Kezz i Trifun live 27. oktobra u KC Grad

6
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Premijerno, 27. oktobra u KC Grad Tamara Ristić  – Kezz i Aleksandar Trifunović  – Trifun će izvesti svoj improvizacioni set elektronske muzike.

Muziku će stvarati uživo, improvizovanjem na ritam mašini, sempleru, looperu, klavijaturi, gitari i perkusijama, uz uplive karakterističnih Kezz vokala, stvarajući jedinstven i neponovljiv performans.

Pre nastupa, publiku će zagrevati pojedinačno svojim setovima, a posle toga sledi i b2b u kombinaciji sa live elementima.

Tamara Ristić/ Photo: Promo
Tamara Ristić/ Photo: Promo

Tamara Ristić – Kezz je producentkinja i live looping umetnica. Nova i sve popularnija forma njenih nastupa su live setovi u kojima autorsku muziku miksuje sa elektronikom i raznim drugim žanrovima, a uz sve to peva i improvizuje uživo.

Prvi studijski album “Kezz” objavila je prošle godine za izdavačku kuću Mascom Records.

Njen muzički izraz prepoznatljiv je po jedinstvenoj kombinaciji modernog, elektroakustičnog zvuka i stilizovanog pevanja inspirisanog izvornom muzikom Balkana, ali i po veoma emotivnoj interpretaciji i jakoj energiji.

Trifun/ Photo: Facebook @trifunofficial
Trifun/ Photo: Facebook @trifunofficial

Aleksandar Trifunović – Trifun je mladi DJ i producent iz Beograda. House pesme “Novi Dan” i “Sve što imam”, koje je objavio za izdavačku kuću Lampshade media, brzo su stekle popularnost i popele se na prvo mesto MTV Adria top-liste, na kojoj su ostale nekoliko nedelja.

Njegovi DJ setovi su sofisticirana mešavina izvornog house saunda i moderne elektronike, u kojima ističe umetnike koji su vam možda promakli, kao i svoju autorsku muziku.

Jedan je od osnivača platforme Plugged_in i deo kolektiva Rndmslv.

Početak koncerta zakazan je za 23:00 časa, a cena ulaznice iznosi 300 dinara.

Previous post

Stiže akustični album Nila Janga i jedna poslastica pride... Dosad neobjavljena "No One Seems To Know"

Next post

NE-U-MO-RAN: Dejmon Albarn objavljuje novi album sa bendom The Good, The Bad & The Queen

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *