Home»Muzika»TAKO MOĆAN GLAS… Kaliopi jedva čeka 23. novembar i koncert u Sava Centru

TAKO MOĆAN GLAS… Kaliopi jedva čeka 23. novembar i koncert u Sava Centru

6
Shares
Pinterest Google+
Kaliopi/Photo: Promo
Kaliopi/Photo: Promo

Fenomenalna makedonska pevačica Kaliopi, u okviru svoje jesenje turneje u Srbiji, održala je nezaboravne koncerte u Kragujevcu, Nišu i Jagodini, a beogradsko druženje zakazano je za 23. novembar u Sava Centru.

Prepoznatljiva po svom specifičnom glasu, energiji, moćnoj i emotivnoj interpretaciji i velikom broju hitova kao što su “Bato”, “Kofer ljubavi”, “Melem”, “Crno i belo” i mnogi drugi, jedan je od najpoznatijih umetnika i vokala balkanske muzičke scene.

Kaliopi/Photo: Promo
Kaliopi/Photo: Promo

Dama koja pleni svojom muzikom i šarmom, presrećna je što je ostvarila poseban fluid sa publikom, i raduje se što će uskoro razmeniti emocije i energiju i sa beogradskom publikom:

–  Presrećna sam zbog divnih koncerata. Publika je bila na nogama, više puta sam se vraćala na bis. Sa svih strana stižu pozitivne reakcije. Nema ništa lepše nego kad umetnik razmeni energiju sa svojom publikom, puno mi je srce i duša. Vidimo se uskoro i u drugim gradovima, pre svega 23. novembra u Sava Centru.

Kaliopi će nas uskoro obradovati i novim singlom.

Ulaznice za beogradski koncert su u prodaji na blagajni Sava Centra i na svim Eventim prodajnim mestima po ceni od 1.500, 1.800, 2.100 i 2.400 dinara.

Previous post

I MI BISMO VOLELI DA ZNAMO U ČEMU JE FORA... Elem, Massive Attack reizdaju "Mezzanine" u obliku kodiranog DNK spreja za slike (?!)

Next post

ROCK AND ROLL HALL OF FAME ILI - ROCK AND ROLL HALL OF SHAME?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *