Home»TV»Elen Dedženeris nije se oduvek ovako sjajno zabavljala… Kad sam priznala da sam lezbejka postavili su mi bombu u studio

Elen Dedženeris nije se oduvek ovako sjajno zabavljala… Kad sam priznala da sam lezbejka postavili su mi bombu u studio

4
Shares
Pinterest Google+
Elen Dedženeris/Photo: facebook@ellentv
Elen Dedženeris/Photo: [email protected]

Danas je jedna od najpoznatijih komičarki i televizijskih voditeljki i živi svoj san, ali Elen Dedženeris prošla je kroz težak period.

Kao jedna od prvih televizijskih ličnosti 1997. godine priznala je da je lezbejka, prvo u svom sitkomu, a onda i u časopisu Time u velikom intervjuu i na naslovnici.

Danas kaže da je to vreme bilo teško za nju jer je primila mnogo prijetnji smrću i suočila se s neverovatnom mržnjom.

– Pretili su nam bombom koja je bila u našem studiju. Srećom, nisu saznali pravo vreme snimanja emisije i sve je prošlo u redu, niko nije povređen – rekla je Elen.

Takođe, njena serija je otkazana jer sponzori nisu hteli više da sarađuju s njom, ali ništa od toga nije je nateralo da zažali zbog svoje odluke da “izađe iz ormara” na taj način i u to vreme.

– To je najteža stvar koju sam uradila u svom životu, ali sve to dovelo me je do ovog mesta gdje sam danas – zaključila je.

Danas je u srećnom braku s glumicom Poršom De Rosi, s kojom se venčala 2008. a pre toga su u vezi bile četiri godine. Venčale su se čim su homoseksualni brakovi postali legalni u Kaliforniji.

HL/Izvor: Noizz

 

Previous post

JEDAN SASVIM OBIČAN BEND... ILI... Sve što (možda) niste znali o RHCP

Next post

Ja sam još ona ista budala... Branko Đurić na Sajmu knjiga predstavlja autobiografiju "Mojih 50"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *