Home»Muzika»Aki Rahimovski: Bina je moj život, na njoj sam drugi čovek… naravno da nemam nameru da se povučem

Aki Rahimovski: Bina je moj život, na njoj sam drugi čovek… naravno da nemam nameru da se povučem

5
Shares
Pinterest Google+
Pаrni valjak/Photo: facebook@parnivaljak
Pаrni valjak/Photo: [email protected]

Legendarni frontmen Parnog valjka Aki Rahimovski vratio se na muzičku scenu posle kratkotrajnog odsustva zbog lakšeg moždanog udara koji je doživeo u aprilu ove godine. Pošto se oporavio, ponovo se našao na sceni,  kako kaže ne namerava da se skoro penzioniše, a kratkotrajna pauza dala mu je vremena da razmisli o životnim prioritetima.

Moj život je muzika, ne znam šta bih bolje radio nego to. Ja čitave 24 godine radim ono što volim i nikad nisam razmišljao o tome da se penzionišem. Nemam nameru da se povučem sa scene – rekao je Rahimovski.

Nakon što je vest o njegovoj bolesti obišla region, mnogi njegovi prijatelji su se javili i ponudili mu pomoć. Ali Akiju je mnogo značila i podrška njegove publike koju je dobijao tokom perioda oporavka. Kako se “valjak” ponovo vratio u studio, Aki kaže da se nada da su novim singlom pod nazivom “Otkud ti pravo”, obradovali svoju publiku i na pravi način najavili novi album.

Pаrni valjak/Photo: facebook@parnivaljak
Pаrni valjak/Photo: [email protected]

– Nova pesma “Otkud ti pravo” je balada i najava za album koji će izaći krajem novembra. Ta pesma je prava, potpuno je drugačija i čoveka prosto pleni taj tekst, a i spot je sjajan. Oduševio sam se kada sam ga video, reakcije su itekako pozitivne. Novi album će u pozadini imati taj zvuk Parnog valjka, ali mi se stalno igramo i idemo napred dok radimo, tako da će ipak biti nešto novo – rekao je Rahimovski.

Iako se pre samo dve nedelje vratio probama benda, Aki poručuje da se oseća sjajno. On je rekao da će u narednom periodu sa ostatkom benda napraviti plan koncerata kako bi se odužio publici za koncerte koji zbog njegovog zdravstvenog stanja nisu održani. Lekari su ga upozorili da se kloni stresnih situacija, a on poručuje da će uskoro biti onaj stari.

Nema stresa sada uopšte. Kad ste na bini sve se menja, tu je adrenalin i ja postajem potpuno drugi čovek – izjavio je Rahimovski..

HL/Izvor: Azra

Previous post

20 NEZABORAVNIH HITOVA NA DRUGAČIJI NAČIN... Rok opera uskoro na velikoj sceni Sava centra

Next post

Bitka za nasledstvo još plamti, a udovica Džonija Halideja otvara muzej i muzičku školu s njegovim imenom

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *