Killing Flies i The Gelateens 24. oktobra u klubu Jazz bar Centar

0
92
Oglasi

U beogradskom klubu Jazz bar Centar u sredu, 24. oktobra nastupiće dva strana benda: australijska atrakcija Killing Flies i francuski punk funk electro sastav The Gelateens.

Killing Flies/ Photo: Promo
Killing Flies/ Photo: Promo

Misteriozni bluz i mistična poezija glavna su karakteristika benda Killing Flies  oformljenog u Parizu 2016. godine od strane australijskog gusara Glena Burnsa i Parižanke Sofi Perez.

Ovaj bluz duo u početku je nastupao po noćnim barovima Pariza da bi vrlo brzo počeli sa nastupima širom Francuske, a zatim i Nemačke i Češke.

Početkom 2017. godine pidružila su im se još tri muzičara.  U martu iste godine Killing Flies su snimili debi album.

The Gelateens/ Photo: Promo
The Gelateens/ Photo: Promo

The Gelateens je supergrupa sastavljena od iskusnih muzičara pariske andergraund scene. Relativno su mlad bend (postoje od prošle godine), a ovih dana će biti objavljen njihov prvi album.

Osnovu The Gelateensa čini čarobni glas Sofi Perez (studirala jazz i klasično pevanje), čiji stil pevanja najviše podseća na Pi Džej Harvi i Peti Smt.

Snažni rifovi, sirove gitare naštimovane na frekvenciji fankija, refleksije elektro ritmova i dens mašine daju bendu originalan i jedinstven zvuk.

Pored Sofi ekipu čine: dva Francuza – Manga (bubnjar) i Džej Bi (pijanista) i jedini amerikanac u bendu, rodom iz Holivuda -Šin Megjar (gitarista).

Događaj je najavljen za 21:00 čas, a cena ulaznice iznosi 300 dinara.

https://www.youtube.com/watch?v=B1e005fRRdk

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime