TOM ODEL ZAPOČEO “JUBILEE ROAD” TURNEJU… a u februaru je u beogradskoj Hali sportova

0
108
Oglasi
Tom Odel/Photo: faceboo@TomOdellmusic
Tom Odel/Photo: faceboo@TomOdellmusic

Mlada britanska pop zvezda Tom Odel 12. oktobra započeo je evropski deo svoje velike “Jubilee Road” turneje u okviru koje će u februaru posetiti i Beograd.

Muzička senzacija nove generacije, vanserijski talentovani i višestruko nagrađivani britanski kantautor Tom Odel krenuo je na veliku svetsku turneju kojom promoviše svoj treći studijski album “Jubilee Road”. Nakon nekoliko rasprodatih koncerata u Severnoj Americi i Kanadi Tom se vratio na stari kontinent. Prvi koncert na ovom delu turneje odsvirao je u Glazgovu, nakon čega su usledila još dva rasprodata koncerta – u Belfastu i Dablinu. Početkom novembra, posle ukupno 12 koncerata u Velikoj Britaniji, turneja se seli u Nemačku i u druge gradove Evrope.

Promociju svog trećeg studijskog albuma “Jubilee Road” čiji je izlazak planiran za 26.oktobar, započeo je singlom “If You Wanna Love Somebody”, zatim je objavljen video za naslovnu pesmu sa albuma, a na odlične reakcije naišao je i singl “Half As Good As You” koji je Tom snimio sa svojom dugogodišnom prijateljicom i saradnicom Alis Merton.

Pre nekoliko dana objavljen je još jedan video koji nas upoznaje sa predstojećim albumom, za pesmu “You’re Gonna Break My Heart Tonight”.

 U okviru “Jubilee Road” turneje, Tom Odel će 12. februara nastupiti u Hali sportova “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime