Home»Muzika»Posle devet goodina ponovo u Beogradu… 22. decembra u najveći Hangar Luke Beograd dolazi Marco Carola

Posle devet goodina ponovo u Beogradu… 22. decembra u najveći Hangar Luke Beograd dolazi Marco Carola

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Pred kraj jedne od najuzbudljivih godina u istoriji srpskog klabinga i elektronske muzike, 22. decembra u najveći Hangar Luke Beograd dolazi Marco Carola.

Pored toga što je DJ koga prate superlativi kao što su “globalni tehno ambasador” ili “kralj Ibice”, Carola je pre svega apsolutni ljubimac domaće publike sa kojom je zajedno opisao krug u svom kreativnom razvoju kroz različite faze – od jednog od lidera repetitivnog minimala do današnjeg najboljeg reprezenta ekstatičnog tehna kojim hara planetarnim klubovima.

Marco Carola/ Photo: Promo
Marco Carola/ Photo: Promo

Skoro 10 godina od njegovog poslednjeg nastupa u Beogradu 2009. godine, na njegovom prvom setu u ovoj deceniji pratiće ga Marko Nastić, nedavni Carolin gost na Music On večeri u klubu Amnesia na Ibici. Teren će pripremiti domaći multitalent Stefan Rončević – Runy, izdavač, promoter, DJ i producent, koji je poslednju godinu obeležio serijom nastupa u klubovima i festivalima u regionu.

Organizator ovog nastupa je koalicija vodećih promotera elektronske i klupske muzike u Beogradu: Central Dance Event, Apgrade i Blender.

Ulaznice su dostupne širom Srbije i regiona preko prodajne mreže Eventima i Gigstixa po početnoj ceni od 1190 dinara za parter i 1790 za VIP sektor.

Previous post

Massimo Savić: Nisam zainteresovan za muzičku "pornografiju"

Next post

Užas na Licu Alena Rikamana nije bio gluma... Zanimljiva priča o padu sa solitera u filmu "Umri muški"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *