Home»Film»QUEEN VEČE i mini koncert Queen real tribute banda 3. novembra u Kombank dvorani

QUEEN VEČE i mini koncert Queen real tribute banda 3. novembra u Kombank dvorani

4
Shares
Pinterest Google+
Queen real tribute/ Photo: Promo
Queen real tribute/ Photo: Promo

Specijalno “Queen veče” posvećeno legendarnoj grupi i njenom frontmenu Frediju Merkjuriju biće održano 3. novembra u Kombank dvorani s početkom u 20:00 časova.

Fanovi ovog svetski proslavljenog benda moći će na velikoj sceni Kombank dvorane najpre da čuju mini koncert Queen real tribute banda , jednog od  najboljih svetskih Queen tribute bendova, iza koga je bogata internacionalna karijera koja traje već 12 godina.

Bend nastupa na originalnoj Queen opremi i u autentičnim kostimima, a beogradska publika ih jako dobro poznaje po projektu Queen Symphony sa simfonijskim orkestrom i horom.

Remi Malek (Bohemian Rhapsody)/ Photo: imdb.com
Remi Malek (Bohemian Rhapsody)/ Photo: imdb.com

Koncert će biti uvertira u projekciju filma “Boemska rapsodija ” o životu i muzičkoj karijeri Merkjurija koji je prkošenjem i razbijanjem stereotipa postao jedan od najomiljenijih zabavljača na planeti.

Kroz presek kultnih pesama, film prati i meteorski uspon benda uključujući i eksploziju tog istog meteora u vreme kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na Live Aidu.

Tada je Merkjuri, gledajući u oči svoju bolest, poveo bend u jedan od najznačajnijih i najfascinantnijih nastupa u istoriji rok muzike.

Uz stalno jačanje nasleđa benda, koji je uvek bio više kao porodica, grupa Queen u svakom trenutku, pa i danas neiscrpno nadahnjuje brojne sanjare, autsajdere i ljubitelje muzike.

Ulaznice za “Queen veče” možete da nabavite na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Eventima.

Previous post

Zombi šetnja ... sledeće subote u centru Beograda

Next post

"Nešto me goni"... Pogledajte novi spot grupe Galija

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *