Home»Muzika»Nikom Ništa imaju za svakog ponešto… Promocija debi albuma “U inat sivilu” 11. oktobra u Metropolisu

Nikom Ništa imaju za svakog ponešto… Promocija debi albuma “U inat sivilu” 11. oktobra u Metropolisu

5
Shares
Pinterest Google+
Nikom Ništa/ Photo: Promo
Nikom Ništa/ Photo: Promo

Kragujevački rok bend Nikom Ništa održaće promociju debi albuma “U inat sivilu” (Metropolis Music) u četvrtak, 11. oktobra od 21:00 čas u prostorijama Muzičke kuće Metropolis.

Bend postoji od novembra 2008. godine. Do sada su se fokusirali uglavnom na objavljivanje singlova, uz izuzetak EP-a sa pet pesama iz 2013. godine.

Održali su veliki broj koncerata širom Srbije, učestvovali na brojnim demo festivalima među kojima se izdvajaju Urban Fest u Osijeku i BARF 5 na kome su osvojili nagradu za najbolje izvođenje.

Nikom Ništa/ Photo: Promo
Nikom Ništa/ Photo: Promo

– Nakon višegodišnjeg rada, pripremili smo album koji se zove “U inat sivilu”. Kvalitet je prepoznat od strane Metropolisa, najpoznatije domaće izdavačke kuće koja neguje duh rokenrola i oni će ga i zvanično izdati sredinom oktobra. Veliki kuriozitet je da smo kao bend iz unutrašnjosti postali Metropolisov izvođač, na mišiće, na iskrenost, dobar zvuk i čistu energiju, baš u duhu našeg imena – objavio je bend na svom zvaničnom sajtu.

Ekipu benda Nikom Ništa čine: Milan Mimmy Kostadinović (vokal, gitara), Branko Dimitrijević (bas), Sava Mirović (gitara, vokal) i Vlada Nikolić (bubnjevi).

Previous post

"Nešto me goni"... Pogledajte novi spot grupe Galija

Next post

YouTube cenzuriše Beogradski sindikat zbog pesme o Kosovu?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *