Home»Muzika»Homeland»“Nešto me goni”… Pogledajte novi spot grupe Galija

“Nešto me goni”… Pogledajte novi spot grupe Galija

4
Shares
Pinterest Google+
Galija/Photo: AleX
Galija/Photo: AleX

Grupa Galija sa novog albuma “U raju iznad oblaka”, kog će koncertno promovisati 9. novembra u beogradskom Sava centru i 16. novembra hali Čair u Nišu, objavila je danas novi spot “Nešto me goni”, snimljen u Los Anđelesu.

Posle spota za pesmu “U raju iznad oblaka” snimljenog na Islandu, Galija nastavlja saradnju sa autorom Dragoslavom Ulićem-Dagom.

Vera Mešterović/ Photo: Dragoslav Ulić-Dag
Vera Mešterović/ Photo: Dragoslav Ulić-Dag

Video za “Nešto me goni” rađen je na upečatljivim losanđeleskim lokacijama: Downtown, Santa Monica i Malibu. Spot je ulepšala Vera Mešterović, model i prva Miss Makedonije za Miss sveta 1996. godine.

– Dag živi u Los Anđelesu i bilo je prirodno da iskoristimo njegov boravak tamo da dobijemo još jedan vizuelno vrhunski spot. Čini mi se da je spot dobrodošao u današnjoj najezdi primitivizma, kada se žensko telo prečesto prikazuje eksplicitno, prosto i banalno. A zahvaljujući Veri i Dagu mi ga pokazujemo kao nešto najlepše, nešto prirodno i zaista veličanstveno – objašnjava frontmen Galije, Nenad Milosavljević.

Galija će na koncertima 9. novembra u Beogradu i 16. novembra u Nišu premijerno izvesti uživo nekoliko pesama sa albuma “U raju iznad oblaka” (PGP RTS, 2018), uz mnogo velikih hitova, a bend će se vratiti nekim pesma koje dugo nije svirao.

– Nama su bitne i zaslužuju da ih na ovim koncertima obučemo u neko novo odelo – kaže Neša Galija.

Previous post

QUEEN VEČE i mini koncert Queen real tribute banda 3. novembra u Kombank dvorani

Next post

Nikom Ništa imaju za svakog ponešto... Promocija debi albuma "U inat sivilu" 11. oktobra u Metropolisu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *