Premijera “Boemske rapsodije” i nastup hora Viva Vox 30. oktobra u Cineplexx BIG Beograd bioskopu

0
52
Boemska rapsodija/ Photo: Promo
Boemska rapsodija/ Photo: Promo

Film “Boemska rapsodija”, premijerno će biti prikazan 30. oktobra u Cineplexx BIG Beograd bioskopu, a veče posvećeno grupi Queen dodatno će ulepšati nastup hora Viva Vox.

Priča filma prati članove legendarne grupe Queen, sa posebnim akcentom na njenog pevača, jedinstvenog Fredija Merkjurija.

Kako su nastale neke od najboljih pesama ikada, šta je sve bilo potrebno žrtvovati za bend i turneje biće prikazano u ovoj biografskoj priči.

Od nastupa u malim klubovima, do koncerata na kojima hiljade ljudi peva njihove hitove, film prati Fredijev život, koji se u jednom trenutku oteo kontroli, zbog borbe sa samim sobom i istraživanja sopstvene seksualnosti.

Remi Malek (Bohemian Rhapsody)/ Photo: imdb.com
Remi Malek (Bohemian Rhapsody)/ Photo: imdb.com

Ponovno okupljanje benda, zbog koncerta na Live Aidu 1985. godine, koji je u prenosu uživo gledalo 1,9 milijardi ljudi, najtrijumfalniji je trenutak u njihovoj muzičkoj karijeri, a biće prikazan u filmu.

Gitarista grupe Brajan Mej i bubnjar Rodžer Tejlor učestvovali su u celom procesu stvaranje ove biografske priče.

Ulogu Fredija tumači Rami Malek, a pored njega, članove benda i njihove bliske saradnike će glumiti Ben Hardi, Gvilm Li, Džozef Mazelo, Džim Bič, Lusi Bojnton.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime