Home»Muzika»KAO DA JE I DALJE TU… DECA IZ VODE koncertom u kragujevačkom Domu omladine obeležavaju 60 godina od rođenja Milana Mladenovića

KAO DA JE I DALJE TU… DECA IZ VODE koncertom u kragujevačkom Domu omladine obeležavaju 60 godina od rođenja Milana Mladenovića

4
Shares
Pinterest Google+

Povodom 60 godina od rođenja Milana Mladenovića, bend Deca iz vode nastupiće u petak 5. oktobra u bašti Doma Omladine u Kragujevcu.

Deca iz vode, plakat
Deca iz vode, plakat

Biće ovo šesti po redu nastup Dece iz vode u istom prostoru, a već je tradicija da im je svaki prvi koncert bio rasprodat, pa su svaki put radili po dva koncerta. Ovog puta će na poklon kragujevačkoj publici, pored koncerta, upriličiti mi ultimedijalni program “Sećanje na Milana Mladenovića i EKV – Kao da je i dalje tu”, koji sadrži projekciju kratkog TV filma “Dečak iz vode”, projekciju spotova i više od dve stotine fotografija koje su uradili članovi udruženja širom bivše Jugoslavije.

Udruženje Deca iz vode u okviru koga deluje i istoimeni bend postoji od 2015. godine, i do sada su obišli veliki broj gradova u Srbiji i državama ex-YU i uvek su manifestacije odlično posećene i rasprodate. Pored toga sarađuju i sa bivšim članovima EKV koji im ponekad gostuju na koncertima. Do sada su bili tu Raka, Bole, Firči… a uskoro će im se pridružiti i Žika Todorović. Sve ono što izgleda “kao da je bilo nekad” za Decu iz vode kao da je i dalje tu.

Čitav događaj će trajati četiri sata, a ulaz je otvoren od 20 časova. Posle projekcije spotova i filma, na koncertu na kojem će se čuti sve najbolje pesme i najveći hitovi EKV i Šarla Akrobate, očekuju se i gosti, poznati kragujevački muzičari.

Ulaznice su pretprodaji po ceni od 400 dinara u Domu omladine Kragujevac, dok će na dan koncerta biti 500 dinara.

HL

Previous post

PO KO ZNA KOJI PUT, ALI UVEK BEZ DILEME... Džimi Hendriks proglašen za najboljeg gitaristu svih vremena

Next post

SCHILLER KONAČNO U SRBIJI... Čudesni muzički vizionar 18. januara u Hali sportova

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *