Home»Muzika»Underground Disco Crew okuplja panonsku uniju… Debeli precjednik, Fiskalni Račun i Tu ima zvuka 6. oktobra u Beočinu

Underground Disco Crew okuplja panonsku uniju… Debeli precjednik, Fiskalni Račun i Tu ima zvuka 6. oktobra u Beočinu

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

U subotu 6. oktobra na stadionu FK Cement, sa početkom u 21:00 čas, u Beočin prvi put stižu i legende punk-hc scene, osječki Debeli precjednik.

Bend poznat pre svega po svojim energičnim live nastupima na sceni je skoro četvrt veka. Iako su načeli treću deceniju rada nisu se ulenjili i ne provlače se na “staru slavu”, već publiku svake dve-tri godine obraduju novim izdanjem.

Takva je situacija i sada, jer ekipa uveliko priprema novi album, a u subotu će se na njihovom repertoaru naći i nekoliko noviteta.

Kao domaća podrška gostima iz Slavonije nastupiće i dva benda iz susedne Bačke – Fiskalni Račun iz Bečeja i Tu ima zvuka iz Novog Sada.

Oba benda sebe imaju više nastupa u Disku ili kao podrška Disku, a njihove članove ste često mogli da vidite i na drugim svirkama u Beočinu, uglavnom ispred bine i za šankom.

Fiskalci ove godine slave 10 godina benda i tim povodom pripremaju novo izdanje, dok su TIZ-ovci u aprilu objavili svoj drugi EP i polako se pripremaju da započnu rad na novim pesmama.

Cena ulaznice iznosi 300 dinara.

Previous post

BOJA OTPORA... Ili kako je roze postala nijansa za rokere i pankere

Next post

MAJKL HAČINS JE TREBALO JOŠ DA ŽIVI... Sestra pevača grupe INXS otkrila: Ne bi se ubio da su mu pravilno lečili povredu glave

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *