Home»Muzika»Homeland»OPASAN PISAC, ALI I ROKER… Igor Marojević predstavio debi album “Da se ne zameri”

OPASAN PISAC, ALI I ROKER… Igor Marojević predstavio debi album “Da se ne zameri”

5
Shares
Pinterest Google+
Igor Marojević, promocija/Photo: Promo
Igor Marojević, promocija/Photo: Promo

U Muzičkoj kući Metropolis danas je održana promocija albuma “Da se ne zameri”, pisca i rokera Igora Marojevića. Na promociji su govorili Bane Lokner, Milan Milosavljević Burda-producent albuma i, naravno, Igor Marojević.

Ovaj album poznatog pisca svakako nije slučajnost. Jer, krajem osamdesetih i početkom devedesetih, Igor Marojević se bavio i rokenrolom. Bio je pevač, teksopisac i kompozitor benda Stvarno Kvarno sa kojim je objavio istoimeni album 1991. godine.

Igor Marojević, promocija/Photo: Promo
Igor Marojević, promocija/Photo: Promo

Njegov solo album “Da se ne zameri” u izdanju Metropolis Music, sažima njegov muzički rad u međuvremenu. Marojević potpisuje sve kompozicije i tekstove, osim jedne obrade za koju je uradio aranžman. Glavni aranžer je producent Milan Milosavljević Burda, u čijem beogradskom studiju je album i snimljen. Na ovom albumu Igor peva i svira bas i ritam gitaru, odsvirao je i nekoliko solo-deonica, dok je posebno značajan gost albuma u tom segmentu Nenad Pejović iz grupe Kanda, kodža i Nebojša.

Igor Marojević, promocija/Photo: Promo
Igor Marojević, promocija/Photo: Promo

Muzičko izdanje “Da se ne zameri” Igora Marojevića prati i njegova najnovija knjiga “Tuđine” (Laguna) koja od danas može da se kupi i u Muzičkoj kući Metropolis u Makedonskoj 21.

A dok ne stigne prvi spot s novog albuma, evo kako je Igor zvučao nekad…

Previous post

MAJKL HAČINS JE TREBALO JOŠ DA ŽIVI... Sestra pevača grupe INXS otkrila: Ne bi se ubio da su mu pravilno lečili povredu glave

Next post

Da se pokori i Fabrika... Pro-Pain se vraćaju 19. novembra u Novi Sad

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *