MAJKL HAČINS JE TREBALO JOŠ DA ŽIVI… Sestra pevača grupe INXS otkrila: Ne bi se ubio da su mu pravilno lečili povredu glave

0
135
Majkl Hačins/ Photo: Facebook @inxs.michaelhutchence
Majkl Hačins/ Photo: Facebook @inxs.michaelhutchence

Sestra Majkla Hačinsa, tragično preminulog pevača grupe INXS, objavila je novu knjigu o njegovom životu. Australijski pevač oduzeo je sebi život 1997. godine kada je imao 37 godina, a godinama ranije patio je od depresije. Postao je zavisnik od droge, a njegova sestra Tina sada kaže da je razlog za to ozbiljna povreda glave.

Naime, u tuči s taksistom 1992. godine Majkl je zadobio povredu lobanje.

– Dali su mu antidepresive i rekli da će glavobolje proći. Izgubio je čulo mirisa i ukusa, ali nisu mu rekli koje su druge posledice toga. Njegova se ličnost drastično promenila, a danas se o tome priča puno više, pogotovo kad se radi o povredama glave kod sportista – rekla je Tina.

Na njegovu depresiju uticala je i porodična situacija, odnosno medijska pažnja koju je imao s voditeljkom Polom Jejts.

Kad su se upoznali, ona je bila u braku s čuvenim muzičarem Bobom Geldofom i s njim je imala tri ćerike, Fifi Triksibel, Pičis Haniblosom i Litl Piksi. Njihov brak je bio u krizi, a veza s Hačinsom postala je javna 1994. godine.

Britanski mediji su ih opsedali, pogotovo kad je Pola podnela zahtev za razvod od Geldofa i kada je počela opaka bitka za starateljstvo nad decom. Hačins je čak i napao fotografa koji je pratio par i za to platio kaznu, a njih dvoje su se, navodno, zajedno drogirali. Pola i Majkl dobili su ćerku Hevenli Hirani Tajger Lili 1996. godine.

Kad je bend bio u Australiji za vreme turneje, Pola je iz Londona planirala da dođe sa Tajger Lili i njene tri ćerke kako bi posetili Majlka, ali Bob Geldof je pretio zabranom zbog sukoba oko stareljstva.

Hačinsova sestra sada kaže i da se menadžment nije potrudio oko Majkla i da je trebalo da prekinu turneju koju su imali zbog tada novog albuma “Elegantly Wasted”.

– Stalno su gurali naprijed, a on na pozornici nije mogao da se seti stihova svojih pesama. To je bilo uznemirujuće. Menadžerka mu je u pismu napisala da je zabrinuta za njega i pitala šta može da učini. Pa, očigledno, trebalo je da prekinu turneju – kaže Tina.

Hačins se ubio 22. novembra 1997. godine u hotelskoj sobi u Sidneju.

HL/Izvor: 100posto.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime