Home»Muzika»Jurica Pađen & Aerodrom predstavili novi singl i spot “Neka bude”

Jurica Pađen & Aerodrom predstavili novi singl i spot “Neka bude”

4
Shares
Pinterest Google+
Jurica Pađen/Photo: YouTube printscreen
Jurica Pađen/Photo: YouTube printscreen

Jurica Pađen & Aerodrom objavili su novu pesmu “Neka bude”, peti singl s predstojećeg albuma ove zagrebačke rok grupe uz koju su odrastale mnoge generacije.

Pađen & Aerodrom su svoj status na ex-YU rok sceni osigurali još sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka, a zbog pesama kao što su “Stavi pravu stvar”, “Obična ljubavna pjesma”, “Digni me visoko”, “Tvoje lice” i “24 sata” pamte ih i novije genracije.

Sada su publiku počastili još jednim rok klasikom koji će svoje mesto naći na budućem studijskom albumu. Reč je o singlu “Neka bude” za koji je Jurica Pađen napisao muziku i tekst. Oficijalni video spot sadrži kadrove s nastupa na Belgrade Beer Festu pred 50.000 ljudi. Spot koji je premijerno prikazan na CMC televiziji režirao je Ljubo Zdjelarević.

Jurica Pađen upravo sprema muziku za pozorišnu predstavu “Blue Moon” koja će premijerno biti izvedena 28. oktobra u zagrebačkom pozorištu Kerempuh, a svoje fanove počastiće nastupima u Varaždinu (3.11.) i Beogradu (Sava centar, 26.11.).

Previous post

OVO NAS MALO PLAŠI... Spotify počinje da kreira playliste na osnovu DNK svojih korisnika

Next post

ON JE MUDAR. HRABAR, VOZI... Digitalno restaurirana "Nacionalna klasa" ponovo pred publikom 29. septembra u Studentskom parku

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *