Home»Film»Edi Veder nije verovao u uspeh rimejka filma “A Star is Born”… a sad se priča i o Oskaru

Edi Veder nije verovao u uspeh rimejka filma “A Star is Born”… a sad se priča i o Oskaru

4
Shares
Pinterest Google+
A Star is Born/Photo: Promo
A Star is Born/Photo: Promo

Da i velike muzičke zvezde kao što je Edi Veder iz Pearl Jama mogu ponekad da pogreše otkrio je glumac i reditelj filma “A Star is Born” Bradli Kuper. Za Yahoo je otkrio da je išao u Sijetl kod Edija po savete i kaže da je imao “9.000 pitanja” oko pripreme za film za svega 4-5 dana.

Želeo je da čuje od njega stvari koje samo muzičari znaju i koji se tiču njihovog uskog kruga. Edi, međutim, nije bio siguran u uspeh filma i savetovao mu je da odustane od celog projekta.

Edi Veder/ Photo: Facebook @EddieVedder
Edi Veder/ Photo: Facebook @EddieVedder

Ali, Kuper je očigledno verovao svom instinktu i sa Lejdi Gagom se upustio u avanturu. Film je premijerno prikazan na Festivalu u Veneciji i od tada se već spominje da bi mogao da bude kandidat za prestižnu nagradu Oskar. Da li je film zaista toliko dobar, i ko je bio u pravu – Edi Veder ili Bredli Kuper, naša  publika će moći da se uveri od naredne nedelje. Do tada, ko još nije, neka pogleda trejler:

Previous post

ON JE MUDAR. HRABAR, VOZI... Digitalno restaurirana "Nacionalna klasa" ponovo pred publikom 29. septembra u Studentskom parku

Next post

POVRATAK CRNE GUJE... Legendarna britanska serija dobija nastavak?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *