Home»Film»Pojavile se fotke koje konačno otkrivaju Hoakina Finiksa u full kostimu Džokera

Pojavile se fotke koje konačno otkrivaju Hoakina Finiksa u full kostimu Džokera

5
Shares
Pinterest Google+
Hoakin Finiks, Joker/Photo: YouTube printscreen
Hoakin Finiks, Joker/Photo: YouTube printscreen

Nove fotografije prikazuju Hoakina Finiksa kao Džokera u punom kostimu kako se “zlobno udaljava” od nekakve gužve u njujorškoj podzemnoj.

Fotografije je prva podelila platforma TMZ, a prema tim fotkama čini se da je Finiks, suprotno predviđanjima, ipak dobio čitav “karnevalski look” za koji se, poslednjih meseci, pričalo da će ga Filips i Skorseze, reditelj i producent filma, nekako pokušati da izbegnu, odnosno ublaže.

 

Bilo bi neobično ne primetiti i da Finiksov Džoker poprilično liči na onog Hita Ledžera, naročito sa zelenkastom, prljavom zalizanom kosom. Ostaje da se vidi kakva će biti interpretacija. “Joker” redatilja Toda Filipsa jedan je od najiščekivanijih filmova u 2019. godini. Uz Finisa, film je okupio impresivnu glumačku postavu u kojoj će se naći i Robert De Niro, Zazi Bic, Frensis Conroj itd.

Ono što produkcija najavljuje od filma jest da će Finiks, po Filipsovoj i Skoresezeovoj ideji, u filmu koji će objasniti Džokerovo poreklo, glumiti propalog komičara, i da nameravaju da snime najmračnijeg Džokera do sada.

Film u bioskope stiže 4. oktobra naredne godine.

Previous post

KAPETAN KIRK JE OPAKI ROKER... Vilijam Šatner izdaje božićni album sa Igijem Popom, Henrijem Rolinsom i Bilijem Gibonsom

Next post

UZ SAKSOFON, SVE JE DRUGAČIJE... Dobrodošli na Belgrade SAXperience 2018.  od 2. do 6. oktobra

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *