Home»Muzika»Pogledajte nikad do sada objavljeni video spot Ramonesa za “She’s The One” iz 1978. godine

Pogledajte nikad do sada objavljeni video spot Ramonesa za “She’s The One” iz 1978. godine

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Facebook @theramones
Photo: Facebook @theramones

Spot je, naravno, sniman u garaži i to, čini se, u istoj garaži u kojoj je sniman i video spot za pesmu “Don’t Come Close”, koja se, kao i “She’s The One”, pojavljuje na četvrtom studijskom albumu Ramonesa, iz 1978. godine “Road To Ruin”.

Podsećamo, bend je nedavno izdao i deluxe izdanje četvrtog studijskog albuma, “Road To Ruin”, upravo iz 1978. pa je, kako bi se taj čin na pravi način proslavio, “zakopani” video spot konačno ugledao svetlo dana.

U videu su punk ikone obučene u klasične, crne kožne jakne, farmerke i, naravno, pevaju u garaži. Čini se baš na istom mestu gde je sniman i video za “Don’t Come Close”.

Inače, “Road To Ruin” reizdanje uključuje i dva nova miksa sa originalne ploče, a koja su prethodno izbačena, kao i nastupe uživo, potom knjigu sa hronološkom istorijom benda, fotografije i ostale artefakte kao što su nekorišćeni grafički dizajn za albume i slično. Reč je o prvom albumu na kome je, umesto Tomija Ramona koji se “umorio”, na bubnjeve uskočio Mark Bel, dotadašnji član Voidoidsa Ričarda Hela, od tada poznat kao – Marki Ramon.

Pogledajte neobjavljeni video spot Ramonesa iz 1978. godine.

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

Predstavljanje romana "Kasandra i vuk" Margarite Karapanu 25. septembra u galeriji Polet

Next post

"Bez granica"... 34. Beogradski džez festival od 25. do 29. oktobra

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *