Home»Muzika»ŽENE TO RADE… ŽESTOKO: Nemesis, Tri kapljice i Vin Triste kidale u Elektropioniru

ŽENE TO RADE… ŽESTOKO: Nemesis, Tri kapljice i Vin Triste kidale u Elektropioniru

8
Shares
Pinterest Google+

Tri žestoka ženska benda – Nemesis, Tri kapljice i Vin Triste, nastupila su u subotu, 22. septembra u klubu Elektropionir.

Vin Triste/ Photo: AleX
Vin Triste/ Photo: AleX

Prve su na scenu izašle devojke iz beogradskog Vin Triste, alternativnog rok benda koji je oformljen 2016. godine.

Ekipa u sastavu – Danijela Milanović (gitara, vokal), Ivana Posrkača (gitara), Sandra Vidojević (bass, vokal) i Lola Miković (bubanj, vokal) dobro je zagrejala publiku za gošće iz Novog Sada – punk rock bend Tri kapljice.

Tri kapljice/ Photo: AleX
Tri kapljice/ Photo: AleX

Na nastupu u Elektropioniru Novosađanke Mina Stojanović i Vesna Vojvodić su predstavile novu Kapljicu, basistkinju Anju Tvrtković, koja je sjajno snašla na sceni iako su do sada imali samo četiri zajedničke probe.

Nemesis/ Photo: AleX
Nemesis/ Photo: AleX

A potom su se Nemesis, melodic death metal “ratnice” iz Beograda, pobrinule se za vatrenu završnicu oficijalnog dela koncerta.  

Sanja, Aleksandra, Tijana, Biljana i Selena, žestoke cure koje već više od dve godine na svirkama neumorno dokazuju da opasno snažna i beskompromisna svirka u Srbiji odavno nije samo “muška stvar”, pokazale su kako treba da zvuči odličan metal bend.

U poslednjoj pesmi te večeri, umesto Selene Simić bubnjarske palice preuzela je mala Viktorija, jedna od polaznica Rok kampa za devojčice…

Jer, koncert u Elektropioniru bio je i deo Evropske konferencije rok kampova za devojčice koju zajedno organizuju Rok kamp za devojčice iz Srbije, Stelpur Rokka! sa Islanda i Ruby Tuesday iz Nemačke, sa još 11 kampova iz Evrope.

Posle nastupa bendova, bina je bila otvorena za jam session gošći iz Evrope i svih zainteresovanih muzičarki i muzičara kojih je u Elektropioniru bilo prilično. A to je već, realno, rečima teško dočarati. Dođite naredni put, pa se uverite i sami zašto…

VinTriste

Tri kapljice

Nemesis

Previous post

Stiv Lukater napisao memoare... Nazvao ih "jevanđeljem", ali izbegao "nezgodne" delove - da ga neko ne bi tužio

Next post

Bob Dilan izdaje neobjavljene pesme koje su u poslednjem momentu "ispale" s kultnog albuma iz 1975.

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *