Home»Kult»DŽONI ŠTULIĆ PONOVO U AKCIJI: Kompletan album “Krivo srastanje” objavio na YouTubeu, ali je izbacio jednu pesmu…

DŽONI ŠTULIĆ PONOVO U AKCIJI: Kompletan album “Krivo srastanje” objavio na YouTubeu, ali je izbacio jednu pesmu…

6
Shares
Pinterest Google+
Branimir Džoni Štulić/Photo: YouTube printscreen
Branimir Džoni Štulić/Photo: YouTube printscreen

Džoni Štulić od kraja osamdesetih ne živi na prostoru bivše Jugoslavije, a bivšim se sunarodnicima obraća na kašičicu. Njegovi fanovi nikako ne mogu da prihvate činjenicu da se nikada neće vratiti i napraviti koncert.

S popularnošću YouTube platforme poslednjih deset godina na našim prostorima porastao je i interes za muzikom koja se nekad slušala, ali Štulić svoje pesme nije prepustio društvenim mrežama. Objavljuje ih sam, pa tako fanovi Azre na YouTubeu mogu da slušaju hitove u tri kompilacije koje je objavio. Nazvao ih je Filigranska Azra, a povremeno je objavljivao i svoje obrade starih hitova poznatih jugoslovenskih bendova i izvođača.

Sada je sve pretplatnike kanala Petrović Petar, čiji je vlasnik Džoni, prijatno iznenadila nova objava. Štulić je objavio ceo album “Krivo srastanje” i fanovi su oduševljeni. Na YouTubeu su sada i “3N”, “Pukovnik i pokojnik”, “Mon ami”, “Bez komentara”, “Jane”, “Krivo srastanje”, “Klinček stoji pod oblokom”, “MSP”, “Duboko u tebi” i “Flash”.

Štulić je izbacio sa ovog snimka pesmu “Nešto između”, te na YouTube izdanje “Krivog srastanja” ubacio kratki instrumental pesme “Zvira voda”.

Popravite sebi dan…

Previous post

Slipknot sprema reizdanje albuma "All Hope is Gone" na desetu godišnjicu njegovog objavljivanja

Next post

Eminem opet zaratio sa reperskom zajednicom... ili samo jedni drugima prave reklamu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *