Annihilator ipak stiže u Novi Sad… ali tek u novembru sledeće godine

0
33
Annihilator/ Photo: Promo
Annihilator/ Photo: Promo

Kanadski thrash metal bend Annihilator ipak stiže u novosadsku Fabriku, ali 12 meseci kasnije od prvobitno najavljenog datuma što znači da ćemo ih gledati i slušati 11. novembra 2019. godine.

Džef Voters i bend stižu u Srbiju u okviru A Tour for the Demented 2019 turneje na kojoj promovišu aktuelni, šesnaesti studijski album “For the Demented” (Neverland Music/Silver Lining Music).

Biće to drugi nastup Annihilatora u Srbiji (Dom omadine Beograda 2015. godine), a premijerni u Novom Sadu.

Photo: Promo
Photo: Promo

Annihilator je osnovao kanadski gitarista, basista, pevač i producent Džef Voters 1984. godine. Važi za najuspešniji kanadski heavy metal bend svih vremena.

Prema zvaničnim podacima, do sada je prodato više od tri miliona primeraka njihovih albuma širom sveta, a zajedno sa grupama Voivod, Sacrifice i Razor čine veliku četvorku kanadskog thrash metala.

Specifično za Annihilator su česte promene postave – kroz bend je prošao veliki broj vrhunskih muzičara, a ekipu koja je realizovala aktuelni album čine jedini originalni član benda, gitarista i pevač Džef Vaters, a tu su još i gitarista Aron Homa, basista Rič Hinks i bubnjar Fabio Alesandrini.

Set lista koju će Annihilator da izvede na predstojećoj turneji trenutno nije poznata, ali fanovi svakako očekuju, pored temeljnijeg predstavljanja novog albuma, presek karijere i legendarne hitove kao što su “Alison Hell”, “Fun Palace”, “Never, Neverland”, “Set the World on Fire”, “King of the Kill” i druge.

U nastavku možete da pogledate video u kome frontmen benda objašnjava razloge pomeranja turneje…

Ulaznice za koncert Annihilatora u organizaciji MH Concerts i Serbian Hellbangers mogu da se nabave od danas na svim prodajnim mestima Eventima i GigsTixa po cenama:
– 1.900 dinara za prvih 50 primeraka
– 2.500 dinara – pretprodaja
– 3.000 dinara – na dan koncerta

Naknadno će u prodaju biti puštene i oldschool fan ulaznice koje će biti dostupne u Mungos i Felix šopovima.

Sve ulaznice koje su kupljene za odloženi koncert važe i za novi datum u 2019. godini. Svi koji žele da vrate ulaznice to treba da učine na mestima gde su i kupljene.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime