Home»Film»Objavljen prvi trejler za dokumentarac o Kvinsiju Džonsu

Objavljen prvi trejler za dokumentarac o Kvinsiju Džonsu

4
Shares
Pinterest Google+
Kvinsi Džons/Photo: facebook@QuincyJones, www.artstreiber.com
Kvinsi Džons/Photo: [email protected], www.artstreiber.com

Dokumentarac “Quincy” o pevaču, muzičkom i filmskom producentu Kvinsiju Džonsu režirali su njegova ćerka Rašida Džons i Alan Hiks, a premijerno će biti prikazan 21. septembra na Netflixu.

Kvinsi Džons objavio je trejler za “Quincy”, novi dokumentarac koji nas vodi kroz šest decenija njegovog muzičkog rada. U svojoj dugogodišnjoj karijeri, Džons je imao 79 nominacija za Grammy nagradu, osvojio ih 27 uključujući i nagradu Grammy Legend Awards 1991. godine. Tokom svoje slavne karijere sarađivao je sa mnogim muzičkim ikonama kao što su Areta Frenklin, Stivi Vonder, Rej Čarls, Frenk Sinatra, Majkl Džekson, Majls Dejvis…. Takođe je radio na nekim kultnim filmova kao što su “The Color Purple”, “The Italian Job” i “In Cold Blood”.

Film je osmišljen tako da predstavi celokupnu karijeru ovog muzičkog velikana, od vremena kada je svirao trubu, radio kao filmski kompozitor i bavio se džezom do njegovog legendarnog producentskog rada na albumu “Thriller” Michael Jacksona. Ovaj dokumentarac predstaviće i “Keep Reachin’”, novu pesmu na kojoj su timski radili Kvinsi, Mark Ronson i Čaka Kan, prenosi Metropolismusic.

– Retkost je da neko ko je toliko toga prošao u svom životu, kao što je moj tata, i dalje ima interesovanja za rast i znanje o novim generacijama – rekla je Rašida Džons uoči premijere.

 

Previous post

MAGIJA KOJU SMO DUGO ČEKALI... DEAD CAN DANCE KONAČNO U BEOGRADU

Next post

HL PREMIJERA: Stigao spot Crvenog kartona za pesmu "Ja nikad nisam sam"... Efektno, momci, efektno...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *