Home»Muzika»PETER BENCE UOČI BEOGRADSKOG KONCERTA OBJAVIO NOVI SPOT… Ovako zvuči i izgleda njegova verzija “Beat It” Majkla Džeksona

PETER BENCE UOČI BEOGRADSKOG KONCERTA OBJAVIO NOVI SPOT… Ovako zvuči i izgleda njegova verzija “Beat It” Majkla Džeksona

6
Shares
Pinterest Google+
Peter Bence/Photo: Promo
Peter Bence/Photo: Promo

Peter Bence, novi svetski fenomen krosovera između klasične i pop muzike ima novi video. I to ne bilo kakav. Nego Džeksonov megahit “Beat It”.

Mladi Piter Bence postao je poznat širom sveta zahvaljujući svojim video klipovima objavljenim na internetu sa obradama poznatih hitova. Prva je bila obrada pesme “Bad” Majkla Džeksona, čiji video je postao viralan za nekoliko dana, zatim “Cheap Thrills” Sie, “Don’t stop me now” grupe Queen, “Cry me a river” Džastina Timberlejka, “Africa” grupe Toto i mnogi drugi. Ovi klipovi na njegovim zvaničnim Facebook i YouTube kanalima dostižu približno 300 miliona pregleda.

U svom najnovijem singlu ovaj izuzetno talentovani pijanista otišao je korak dalje – u svojoj obradi pesme “Beat It” Majkla Džeksona, Peter Bence koristi distorziju kako bi što bolje odsvirao solo koji u originalu svira legendarni Edi Van Halen. Uz očekivano korišćenje lupova i bas bubnja, ova obrada unosi jedno sasvim novo uzbuđenje u ovaj veliki hit i gotovo je sigurno da će i ovaj video postati viralan kao i Peterova prethodna ostvarenja.

Peter Bence se ističe po tome što je uspeo da “sruši” granice između klasične i pop muzike zahvaljujući svom veoma ekspresivnom i savremenom stilu, čime je uspeo da podigne sviranje klavira na sasvim novi nivo i istovremeno inspiriše mlade generacije muzičara i zaljubljenika u muziku širom sveta.

Jedinstvenu priliku da uživate u talentu ovog mađarskog muzičara imaćete 30.oktobra, kada će Peter Bence prvi put nastupiti u Beogradu u Kombank dvorani. Ulaznice za koncert po ceni od 2.300 dinara u prodaji su na prodajnim mestima Eventima, online na www.eventim.rs i na blagajni Kombank dvorane.

Poslušajte kako u njegovom izvođenju zvuči pesma “Beat It” Majkla Džeksona:

Previous post

ZBOG "EROTSKOG" SPOTA PINK ukinut TV kanal u Turskoj

Next post

NEDELJA JE TAJ DAN... kad stiže novi spot Crvenog kartona "Ja nikad nisam sam"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *