Home»Muzika»Homeland»Marko Louis predstavio novi singl “Kad je noć” i najavio nastavak regionalne turneje koncertom u Nišu

Marko Louis predstavio novi singl “Kad je noć” i najavio nastavak regionalne turneje koncertom u Nišu

5
Shares
Pinterest Google+
Marko Louis/ Photo: Promo
Marko Louis/ Photo: Promo

Marko Louis predstavio je novi video singl “Kad je noć” (Lampshade Media), koji najavljuje nastavak regionalne turneje “Beskraj tour by Barcaffe” i to koncertom u Nišu 14. septembra (u dvorištu Banovine).

“Kad je noć” je (posle pesme “Euridika” iz juna ove godine), drugi singl koji će se naći na Markovom novom albumu “Euridika” čije je pojavljivanje na tržištu najavljeno za oktobar. Spot je snimljen u Beogradu i Kovinu pod režiserskom palicom Dragana Jereminova, a u njemu marko svo vreme pleše dok kamera prati svaki njegov pokret.

– Uvek mi je bila želja da snimim spot gde ću samo plesati i izbaciti svu energiju iz sebe. Ja mnogo volim da đuskam i uvek sam voleo da pravim neke “neškolske” pokrete ali nikada nisam znao uz koju pesmu bi mogao to da snimim. Pesma “Kad je noć” mi je imala pravi tempo i vibraciju za to – izjavio je Marko.

Marko Louis/ Photo: Promo
Marko Louis/ Photo: Promo

Drugi singl ujedno najavljuje Markov solistički koncert u Nišu 14. septembra u dvorištu Banovine u okviru regionalne turneje pod nazivom “Beskraj tour by Barcaffe”. Turneja obuhvata Niš, Novi Sad, Beograd, Sarajevo, Zagreb i Ljubljana, a uskoro će biti objavljeni ostali datumi.

– Jasko sam srećan zbog divnih reakcija na nove pesme i što su koncerti uvek rasprodani. Jedva čekam da posetim sve ove lepe gradove, da se družim sa publikom i da zajedno pevamo – izjavio je Marko.

Ulaznice za koncert u Nišu mogu da se nabave preko prodajne mreže Gigstix i u Vulkan knjižarama (Roda Centar, SC Forum).

Previous post

Gitarama za život... Forgotten Scream, Void Inn i Iskaz na humanitarnom koncertu 22. septembra u Zrenjaninu

Next post

Sreda je rezervisana za "Muško veče" i film "Predator: Evolucija" u Kombank dvorani

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *