Home»Muzika»Kad dame praše… Nemesis, Tri kapljice i Vin Triste 22. septembra u Elektropioniru

Kad dame praše… Nemesis, Tri kapljice i Vin Triste 22. septembra u Elektropioniru

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Tri sjajna ženska benda – Nemesis, Tri kapljice i Vin Triste održaće zajednički koncert u subotu 22. septembra u Elektropioniru.

Posle njihovih nastupa bina će biti otvorena za Jam Session gošći iz Evrope i svih zainteresovanih muzičarki i muzičara.

Nemesis © John Wolfrik Photography 2016. www.facebook.com/JohnWolfrik
Nemesis © John Wolfrik Photography 2016. www.facebook.com/JohnWolfrik

Nemesis je melodic death metal bend iz Beograda. Sanja, Aleksandra, Tijana, Biljana i Selena već više od dve godine aktivno promovišu svoj autorski rad srpskoj publici.

Do sada su objavile tri singla i dva video spota, a trenutno su u fazi snimanjaj prvog albuma.

U prethodnom periodu imale su veoma uspešne nastupe u Banjaluci, Sarajevu, Mostaru, Zagrebu, Mariboru, na Explosive bini Exit festivala i na Alternative stageu Belgrade Beer Festa.

Tri kapljice/ Photo: Promo
Tri kapljice/ Photo: Promo

Tri Kapljice su punk/rock bend iz Novog Sada koji je nastao još 2007. godine. Ove devojke su tokom svoje karijere svirale skoro sve velike bine na ovim prostorima i imale zapažene nastupe na najznačajnijim festivalima u Srbiji.

Najnoviji singl i video spot za pesmu “Girls” najavljuje i njihov album prvenac. Kažu da ih za muziku inspiriše život i sve što ih okružuje.

Vin Triste/ Photo: Facebook @VinTriste
Vin Triste/ Photo: Facebook @VinTriste

Vin Triste je minimalistički alternativni rok bend koji je nastao 2016. godine. Jednostavnim i sirovim tekstovima koji udaraju u suštinu, bend vas svojim hipnotišućim gitarskim melodijama sa odličnim bas temama i višeglasnim vokalom ubacuje u melanholičnu atmosferu.

Ekipa u sastavu – Danijela Milanović (gitara, vokal), Ivana Posrkača (gitara), Sandra Vidojević (bass, vokal) i Lola Miković (bubanj, vokal) osvojila je drugo mesto na 11. banjalučkom Demofestu.

Koncert u Elektropioniru deo je evropske konferencija rok kampova za devojčice koju zajedno organizuju Rok kamp za devojčice iz Srbije, Stelpur Rokka! sa Islanda i Ruby Tuesday iz Nemačke sa još 11 kampova iz Evrope.

Početak koncerta je tačno u 21:00 čas, a cena ulaznice iznosi 100 dinara.

 

Previous post

Čovek bez sluha novim spotom najavljuje album ... Koncertna promocija u decembru u Domu omladine Beograda

Next post

Žika Todorović: Živim za glumu, a intervjue ne dajem, jer ne umem da pričam za medije...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *