Home»Muzika»POVRATAK KORENIMA… Neverne bebe održale jedan sasvim poseban koncert na kultnom igralištu KK “Student” u Valjevu

POVRATAK KORENIMA… Neverne bebe održale jedan sasvim poseban koncert na kultnom igralištu KK “Student” u Valjevu

4
Shares
Pinterest Google+
neverne bebe/Photo: Promo
neverne bebe/Photo: Promo

Velikim koncertom u Valjevu, na kultnom igralištu KK “Student”, Neverne bebe su u sklopu turneje “Prvih 25” i obeležavanja četvrt veka karijere benda proslavile jubilej u rodnom gradu frontmena Milana Đurđevića i njegovog brata Vladana.

Simbolično nazvan “Povratak korenima”, ovaj koncert je vratio poznate valjevske rokere na početak karijere kada su kao golobradi klinci u porodičnoj kući pored reke Gradac počeli da sanjaju prve muzičke snove slušajući Toto i Smak.

neverne bebe/Photo: Promo
neverne bebe/Photo: Promo

– Ovo je ono o čemu smo sanjali, ovo je dokaz te neraskidive veze između Nevernih beba i Valjeva kao i da se snovi ostvaruju ukoliko u ideju veruješ bez kompromisa – rekao je u naletu emocija Milan Đurđević i zahvalio prijateljima, profesorima, rođacima, velikim legendama Valjeva od kojih su u toku karijere imali bezrezervnu podršku.

Nekoliko hiljada ljudi svih generacija skoro tri sata pevalo je poznate hitove ali i pesme koje se ne izvode često pa je to bila noć za sladokusce uz odličnu produkciju na prepunom, nekada kultnom koncertnom prostoru. Uz mnogo emocija, na bini su im se pridružili i nekadašnji članovi benda, takođe Valjevci.

neverne bebe/Photo: Promo
neverne bebe/Photo: Promo

Neverne bebe ulaze u finale slavljeničke turneje kao i snimanja serije i dokumentarnog filma o karijeri i životu benda, a za kraj godine najavljuju novi singl koji, kako kažu, iz posebnih razloga nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

HL

Previous post

Konačno... Otkriveni svi detalji soundtracka za film "Bohemian Rhapsody"

Next post

Metallica predstavila reizdanje albuma "...And Justice For All"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *