Home»Muzika»“Ovo je jezivo, ti si ga ubila”… Fanovi krive Arijanu Grande za smrt mladog repera

“Ovo je jezivo, ti si ga ubila”… Fanovi krive Arijanu Grande za smrt mladog repera

4
Shares
Pinterest Google+
Mek Miler/Photo: facebook@macmillerfans
Mek Miler/Photo: [email protected]

Mladi reper Mek Miler (26) pronađen je mrtav u svom domu u Kaliforniji. Iako autopsija još uvek nije urađena, istražitelji sumnjaju da se predozirao.

Njegovi fanovi obrušili su se na Arijanu Grande sa kojom je bio u vezi i krive je za njegovu sklonost ka porocima i smrt.

Arijana i Mek su bili u vezi šest godina, a raskinuli su pre nekoliko meseci. Pevačica je ubrzo našla novog dečka, komičara Pita Dejvidsona.

Za to vreme, Miler je radio na svom novom albumu, ali se odao i porocima. Kada je pre nekoliko meseci Miler pijan udario u zaštitnu ogradu i pobegao, Arijanu su napali kako je upravo ona kriva što mu je toliko teško i što pije.

Mak Miler i Arijana Grande/Photo: YouTube printscreen
Mak Miler i Arijana Grande/Photo: YouTube printscreen

Pevačica je tada izjavila da mu ona nije “ni majka, ni bebisiterka”, ali da joj je stalo do Meka i da je stalno podržavala njegovu trezvenost.

– To što krivite mene da sam ja odgovorna za njegova sra*a je veliki problem – napisala je pevačica, objasnivši da je reper svoje poroke držao pod kontrolom dok su bili zajedno.

Sada, dan nakon njegove smrti, Arijanini profili na društvenim mrežama su zatrpani pretnjama i uvredama.

“Ovo je jezivo, ti si ga ubila”, “Nadam se da će se Pit ubiti kada i njega ostaviš”, “Hej, da si ostala s njim, možda bi još uvek bio živ”, “Mogla si da mu spaseš život”…

Ona se isključila sa društvenih mreža, kako se ne bi dodatno uznemirila.

HL/Izvor: cdm.me

Previous post

Šer: Nisam fan Šer, ne slušam svoje pesme, a kad vidim svoj film na TV promenim kanal

Next post

SCORE... Dva momka s čelom, dva sata, desetine hitova, 15.000 ljudi, vatromet... 2Cellos održali pravi rok koncert na Kališu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *