Home»Muzika»Metallica predstavila reizdanje albuma “…And Justice For All”

Metallica predstavila reizdanje albuma “…And Justice For All”

4
Shares
Pinterest Google+
Metallica/Photo: facebook@metallica
Metallica/Photo: [email protected]

Kako bi proslavili 30. godišnjicu od objave svog značajnog albuma “…And Justice For All”, Metallica je najavila njegovo bogato kolekcionarsko reizdanje. Jednostavnog naziva “…And Justice For All (Remastered)”, reizdanje nam stiže 2. novembra, a od petka može da se naruči putem webshopa Metallice.

Album “…And Justice For All” originalno je objavljen 7. septembra 1988. godine, za Metallicu je to bilo četvrto po redu studijsko izdanje, a ubrzo se pokazalo ujedno i izdanjem koje im je širom otvorilo vrata prema fanovima širom sveta. Album je u SAD čak 8 puta sertifikovan platinastom bojom, a ujedno je i “prvo” izdanje u mnogočemu – to je prvi album Metallice na kojem se pojavljuje basista Džejson Nnjusted, prvi album s kojim su u SAD došli u Top 10 (#6), snimili su svoj prvi video i to za singl “One” i stigli na Top 40 listu singlova, prvi put nastupili na dodeli nagrada Grammy, a ujedno osvojili i svoj prvi Grammy (Best Metal Performance for “One”).

Već pri prvom pogledu na sadržaj remasterizovanog izdanja jasno je da će brojni fanovi biti prijatno iznenađeni. Fizičko reizdanje će biti dostupno u raznim verzijama: Standard Double 180 gram LP, Standard CD, 3 CD Expanded Edition, Cassette, Limited Edition Deluxe Box Set, dok će digitalno reizdanje uključivati Standard Album (stream/download), Expanded Edition (download only) i Digital Deluxe Box Set (stream/download).

Metallica/Photo: facebook@metallica
Metallica/Photo: [email protected]

Fanove će se sigurno svideti i činjenica da će proširena verzija reizdanja (Expanded Edition) uključivati i prethodno neobjavljene demo i live snimke, prve mixeve pesama kao i proširenu knjižicu s do sada neobjavljenim fotografijama Rosa Halfina. Limited Edition Deluxe Box Set će zaista biti pravo muzičko blago, budući da će sadržati remasterizovani dvostruki 180g LP, 11 CD-a, 4 DVD-a, knjigu od 120 stranica s neobjavljenim fotografijama i komentarima brojnih učesnika ove priče…

Detalji su otkriveni i u ‘unboxing’ videu, u kojem Kirk Hamet otkriva šta sve sadrži kolekcionarski Deluxe Box Set – pogledajte:

HL/Izvor: soundguardian.com

Previous post

POVRATAK KORENIMA... Neverne bebe održale jedan sasvim poseban koncert na kultnom igralištu KK "Student" u Valjevu

Next post

ŠTA GOD DA SE DESI... Konačno stigla nova pesma sjajne francuske pevačice Zaz

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *