Home»TV»Preporuka»Frenk Andervud je mrtav, nova sezona “Kuće od karata” kreće u novembru

Frenk Andervud je mrtav, nova sezona “Kuće od karata” kreće u novembru

4
Shares
Pinterest Google+
House of Cards/Photo: YouTube printscreen
House of Cards/Photo: YouTube printscreen

Frenk Andervud službeno je mrtav, otkriva trejler nove sezone “House of Cards” (Kuća od karata) koja će se prikazivati od novembra bez glavnog glumca Kevina Spejsija, koji je posao u toj političkoj televizijskoj seriji izgubio zbog optužbi za seksualno zlostavljanje.

Trejler koji je od srede dostupan na Netflixu, pokazuje glumicu Robin Rajt koju tumači ulogu Spejsijeve supruge Kler, kako stoji pored groba Frenka Andervuda i izgovara nekoliko reči lišenih emocija.

U trejleru nema naznaka o tome kako je Andervud umro, ali Netflix je objavio da će se šesta i konačna sezona serije fokusirati na perfidan karakter Kler Andervud koja je postala predsednica Sjedinjenih Država u petoj sezoni.

Spejsiju su prošle godine producenti “Kuće od karata” otkazali saradnju pošto ga je više od 30 osoba optužilo za seksualno zlostavljanje.

Kevin Spejsi (Kuća od karata)/ Photo: imdb.com
Kevin Spejsi (Kuća od karata)/ Photo: imdb.com

Trejler otkriva da je Andervud umro, ali nije poznato kako su scenaristi odlučili da tog bezobzirnog američkog predsednika “otpišu” u samoj seriji.

Oskarovac Spejsi izvinio se nakon skandala za neprimereno ponašanje prema Repu i povukao se iz javnog života.

Tužilaštvo u Los Anđelesu u utorak je objavilo da neće podizati optužnicu protiv Spejsija u slučaju jedne optužbe iz 1992. jer je reč o području van njegove nadležnosti.

Još jedan slučaj optužbe protiv Spejsija razmatra se u državnom tužilaštvu Los Anđelesa.

Šesta sezona “Kuće od karata” počeće da se prikazuje 2. novembra, a sastojaće se od osam, a ne od 13 epizoda, kako je bilo u prethodnim sezonama.

HL/Izvor: cdm

Previous post

NEMA VIŠE "BANDITA"... Preminuo legendarni glumac Bert Rejnolds

Next post

OTKRIVEN UZROK SMRTI PEVAČICE CRANBERRIESA: Dolores se otrovala alkoholom

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *