Home»Muzika»Od čuvara do bubnjara… Post punk bend Bena Stilera predstavio novi singl

Od čuvara do bubnjara… Post punk bend Bena Stilera predstavio novi singl

4
Shares
Pinterest Google+
Ben Stiler (Zoolander) /Photo: imdb.com
Ben Stiler (Zoolander)/Photo: imdb.com

Američki glumac i reditelj Ben Stiler, poznat po ulogama u filmovima “Zoolander”, “Noć u muzeju”, “Svi su ludi za Mary”, “Dozvola za brak”… veliki je fan muzike, ali malo je poznato da se i sam oprobao u bendu.

Pored toga, album benda koji je pre više od 30 godina ponovo je zanimljiv izdavačima i publici pa se uskoro očekuje objavljivanje reizdanja.

Kao tinejdžer, Ben Stiler bio je bubnjar njujorškog post-punk benda Capital Punishment koji su 1979. godine osnovali školarci zaljubljenici u muziku.

Uz Stilera, u ekipi benda bili su i Kris Roebling (čiji su pretci gradili Bruklinski most), Piter Zusi (profesor na univerzitetu) i Piter Svon (vrhovni sudija države Arizona).

Ben Stiler/Photo: FAcebook @BenStiller
Ben Stiler/Photo: Facebook @BenStiller

Još pre tri godine pojavila se vest da je izdavačka kuća Captured Tracks zainteresovana za reizdanje njihovog prvog i jedinog albuma “Roadkill” (1982). Sada je ta vest potvrđena pa će remasterizovano i prošireno izdanje albuma biti objavljeno 14. septembra.

Prvi singl “Muzak Anonymous” predstavljen je nedavno, a sada je stigao i “Confusion” koji možete da poslušate u nastavku…

Izvor: mixer.hr

Previous post

Plaćala sam prostitutke... Lili Alen priznala kako se borila protiv depresije

Next post

Pol Makartni veruje da je video Boga tokom psihodeličnog iskustva... a verovatno i ružičaste slonove

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *