Home»Fun»Cars & Bikes»PRAVA ROKENROL MAŠINA… Ovako izgleda kad Harley-Davidson “skocka” F-150

PRAVA ROKENROL MAŠINA… Ovako izgleda kad Harley-Davidson “skocka” F-150

4
Shares
Pinterest Google+

 

Ford i Harley-Davidson napravili su nekoliko posebnih edicija najpopularnijeg američkog kamioneta F-150 prethodnih godina, ali poslednji put početkom decenije.

Legendarni proizvođač motocikala nije zaboravio na ovaj pik-ap i snažnu vezu koju ima s njim, pa je ovaj put bez pomoći Forda predstavio novi F-150 Harley-Davidson.

Baziran na F-150 za 2019, kampionet inspirisan Harley-Davidson Fat Boy motorom ima brojne jedinstvene stilske detalje.

Harley-Davidson F-150/Promo
Harley-Davidson F-150/Promo

Osim agresivnijeg izgleda od standardne varijante, F-150 HD je opremljen i BDS vešanje, FOX amortizere i 22-inčne aluminijumske felne sa 35-inčnim pneumaticima za sve vrste terena.

Dizajneri su instalirali i haubu sa usisnikom vazduha, proširili štitnike krila i preradili prednju masku koja je dobila izgled saća.

Dodat je i štitnik motora te pokretni poklopac tovarnog prostora sa Harley-Davidson logom koji se nalazi na još nekoliko mesta na F-150.

Harley-Davidson F-150/Promo
Harley-Davidson F-150/Promo

Unutrašnjost je doživela drastično manje izmene, modeol ima kožna sedišta sa dijamantskim dezenom i kontranstnim šavovima, a blago je izmenjena i kontrolna tabla.

Posebno F-150 napravljen je u čast 115. godine Harley-Davidsona i izložen je u muzeju legendarnog proizvođača motocikala u Milvokiju.

Iako je F-150 HD predstavljen kao koncept, očekuje se da se nađe i u prodaji, ali sa blagim izmenama, pre svega manjim pneumaticima.

Sve u svemu… čist rokenrol.

HL/Izvor: b92.net

Previous post

U2, IMAMO PROBLEM... Bono Voks ostao bez glasa usred koncerta u Berlinu

Next post

Sveti gral zvučnih efekata: Da li znate šta je Vilhelmov vrisak?

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.