Home»Muzika»HEAVY BUSINESS: Pored viskija, Metallica SAD ima i novu liniju ručnih satova, a evo koliko to “malo zadovoljstvo” košta…

HEAVY BUSINESS: Pored viskija, Metallica SAD ima i novu liniju ručnih satova, a evo koliko to “malo zadovoljstvo” košta…

6
Shares
Pinterest Google+
Metallica viski/Promo
Metallica viski/Promo

Fanovi Metallice i viskija će uskoro moći uživati u spoju jednog i drugog. Metallica lansira svoj brend viskija, pod nazivom “Blackened” i uz najavu da je on “nešto neviđeno na tržištu”. Navodno su otkrili novi, unikatan proces proizvodnje nazvan “Black Noise” koji bi trebalo da doprinese jedinstvenom ukusu viskija.

Sve o procesu destilacije i hemije koja stvara taj jedinstveni viski najbolje je da saznate OVDE (ukoliko ste punoletni, naravno). Članovi benda stvar nisu prepustili slučaju pa su angažovali svetsko ime industrije viskija – Dejva Pikerela.

Ako niste ljubitelji alkohola, a ipak jako volite bend, momci su se pobrinuli i za vas. Između ostalog izlazi i nova (druga) linija Nixon ručnih satova. Inspirisani su albumima ‘Kill ‘Em All‘, ‘Ride The Lightning‘, ‘Master Of Puppets‘, ‘…And Justice For All‘, ‘The Black Album‘, kao i ‘Hardwired… To Self Destruct‘.

Metallica satovi/Promo
Metallica satovi/Promo

Satovi će biti u prodaji od 5.11.2018.  ali se na službenoj web stranici Metallice mogu već i sada naručiti. Satovi će imati pozadine (slike) jednog od navedenih albuma a cene će im biti od 150-500 dolara.

HL/Izvor: soundguardian.com

Previous post

Sveti gral zvučnih efekata: Da li znate šta je Vilhelmov vrisak?

Next post

Plaćala sam prostitutke... Lili Alen priznala kako se borila protiv depresije

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *