Home»Fun»Predstavljen novi FIFA 19 soundtrack… a na njemu Childish Gambino, Gorillaz, Young Fathers…

Predstavljen novi FIFA 19 soundtrack… a na njemu Childish Gambino, Gorillaz, Young Fathers…

4
Shares
Pinterest Google+
FIFA 19/Promo
FIFA 19/Promo

Svi fudbalski fanovi znaju postave najjačih klubova i reprezentacija, znaju mlade talente, interes se neretko preseli i na fudbalske terene i pred televizore, ali zna se da fudbal uvek prati i zanimljiv soundtrack. Od septembra ćemo ponovo davati sa svojim omiljenim timom, ali i slušati neke od zanimljivih, aktuelnih muzičkih imena na novom soundtracku FIFA 19 koji je EA Sports predstavila u petak, 31. avgusta.

Soundtrack sa 43 pesme će službeno biti objavljen uz igru 28. septebra, ali deo pesama pojavio se na Spotify platformi već sada.

U dosadašnjim izdanjima soundtrack je donosio veliki broj internacionalnih talenata, a ove godine tu su se našla imena kao što su Childish Gambino, Gorillaz, Young Fathers, Korti Barnet, Confidence Man, Bagzi Malone, ali i renomirani kompozitor Hans Zimer, koji je napisao kultnu muziku za filmove “Vitez tame”, “Gladijator” i animirani film “Kralj lavova”. Naći će se tu i UK rocka, škotski hip hop, švedski post-punk i južnokorejski EDM, ali činjenica je da je ovo sjajna prilika muzičarima da dođu do globalne publike.

HL/Izvor: mixer.hr

Previous post

LENI KRAVIC ODBIJA DA OSTARI: Godine nisu prepreka za kreativnost, sviraću dokle god mogu, kao Stounsi

Next post

U2, IMAMO PROBLEM... Bono Voks ostao bez glasa usred koncerta u Berlinu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *