Home»Muzika»Atheist Rap, KKN, Bitipatibi i Navy ne obećava za kraj Beer Gardena

Atheist Rap, KKN, Bitipatibi i Navy ne obećava za kraj Beer Gardena

3
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Beer Garden je ove godine bio i SubBeerni Centar – letnja oaza spakovana u šumskom hladu, na samom početku makiške strane Ade Ciganlije.

Dva meseca su Beograđani i gosti našeg grada uživali u dobrom pivu i velikom broju koncerata kako afirmisanih bendova tako i u mladim nadama kojima je bina Beer Gardena bila odskočna daska za dalji rad.

SubBeerni centar ove nedelje završava letnju sezonu na Adi Ciganliji. Pre nego što se vrati u Cetinjsku ulicu, kraj uspešnog koncertnog leta obeležiće sjajnim programom – besplatnim koncertima grupa Bitipatibi 30. avgusta, Atheist Rap i Navy ne obećava 31. avgusta, a 1. septembra nastupiće Kanda kodža i Nebojša.

Bitipatibi/ Photo: Facebook @Bitipatibi
Bitipatibi/ Photo: Facebook @Bitipatibi

Bitipatibi neopsihodeličnim zvukom i intimnim, emotivnim tekstovima opisuje atmosferu na sebi svojstven, gotovo mesečarski način.

Popularni su širom regije, a njihov drugi album “Lešnici Divlji 2” našao se na listama najboljih izdanja u regiji.

Posebnost benda najviše se krije u vokalu Une Gašić, a postavu benda čine i saksofonista Dušan Petrović, Dragan Knežević na gitari, Dejan Toškov na bas gitari i Ernest Džananović na bubnjevima.

Atheist Rap/ Photo: Mikica Andrejić
Atheist Rap/ Photo: Mikica Andrejić

 A 31. avgusta “dede se vraćaju u grad”. Tako momci iz Atheist Rapa sami sebe prozivaju, a u stvari im je energija eksplozivna kao i pre 29 godina kada su nastali. I to svakim koncertom iznova dokazuju.

Poslednjih godina Atheisti su dosta nastupali po zapadnoj Evropi. Kao jedini predstavnici ex-YU prostora učestvovali su na Rebellion festivalu u Blekpulu, koji je protekao u obeležavanju jubileja 35 godina postojanja punk pokreta u Britaniji i svetu.

Posle toga održali su tri turneje po zapadnoevropskim državama, a tokom poslednje zabeležili su veliki broj nastupa po Nemačkoj, Austriji, Češkoj i Slovačkoj.

Njihovi gosti biće Navi ne obećava, bend koji potiče iz mračnih prostorija BIGZ-a, a koji je publiku šarmirao hit singlom “Kventin Tarantino”.

NAVY ne obećava/ Photo: Facebook @NAVYneobećava
NAVY ne obećava/ Photo: Facebook @NAVYneobećava

U subotu, 1. septembra, Beer Garden zatvoriće Kanda kodža i Nebojša, bend za kojim interesovanje verne beogradske publike ne jenjava. A puls publike pomno slušaju.

Ono što su priuštili festivalskim nastupom na Belgrade Beer Festu samo je zagolicao maštu njihovih bronih fanova. Zato su i odlučili da se sa njima druže ponovo.

Podsećamo da je ulaz na sve koncerte na Beer Gardenu besplatan.

Previous post

NASILNIK UHVAĆEN NA DELU: Pojavio se snimak kako Liam Galager davi svoju devojku

Next post

BORA ČORBA OTKRIO "MALE TAJNE" VELIKIH MAJSTORA... Ne provlačim glas kroz "autotune", ponekad i falš zvuči dobro

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *