Home»Muzika»MAROON 5 RASPRODAJU SVOJU STARU OPREMU… Veruju da na njoj još poneko može da napravi karijeru

MAROON 5 RASPRODAJU SVOJU STARU OPREMU… Veruju da na njoj još poneko može da napravi karijeru

3
Shares
Pinterest Google+
Maroon 5/Photo: facebook@maroon5
Maroon 5/Photo: [email protected]

Maroon 5 spremaju veliku rasprodaju svoju muzičku opremu koja je obeležila dvadeset godina dugu karijeru i na kojoj su nastala multiplatinasta izdanja.

Ovog četvrtka bend će preko Techno Empireovog Reverb webshopa prodati velik broj mikrofona, gitara, samplera, klavijatura i druge opreme.

Muzičkim stručnjacima možda i neće imati neku sentimentalnu vrednost, ali među ponuđenih dvestotinak komada opreme i instrumenata možda nađete baš ono što ste čekali.

Uslovi kupovine i slanja/preuzimanja biće poznati u četvrtak kada bend oglasi početak prodaje.

Maroon 5/Photo: facebook@maroon5
Maroon 5/Photo: [email protected]

– Veliki deo ove opreme koristili smo kao klinci, dok smo naporno radili kako bismo postigli to što jesmo. Sada smo u novoj fazi i moramo da raščistimo sve što ne koristimo da bismo napravili mesta za opremu koja će nam koristiti u snimanju novog materijala – objasnio je razloge rasprodaje klavijaturista i gitarista benda, Džesi Karmajkl, dodajući da se nada kako će ova muzička oprema stići u ruke mladih talenata i pomoći im da ispišu prve stranice svojih uspešnih muzičkih poduhvata.

Među dvestotinak komada opreme naći će se Shure bežični mikrofoni, gitare poput Fender ’72 Telecaster Thinline reizdanja uz 2003., Guild Bluesbird iz kasnih ’90-ih, Custom Shop Yuriy Shishnov Telecaster (serijski broj 43 od 50 napravljenih), nekoliko Floyd Rose gitara, Gibson Les Paul Jim Beam, Yamaha S90 klavijature, Akai MPC4000 sampler, Belvedere Model 1000 orgulje, pojačala i brojni koferi za opremu.

Izvor: mixer.hr

Previous post

King Krule objavio spot za "Biscuit Town"

Next post

Sahrana Arete Frenklin u petak biće jedan veliki soul, R&B i gospel koncert

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *