Home»Muzika»Rundek završava slavljeničku turneju “Apocalypso Now” koncertima u Nišu, Zrenjaninu i Splitu… pa kreće na ronjenje

Rundek završava slavljeničku turneju “Apocalypso Now” koncertima u Nišu, Zrenjaninu i Splitu… pa kreće na ronjenje

2
Shares
Pinterest Google+
Darko Rundek/ Photo: Demofest
Darko Rundek/ Photo: Demofest

Darko Rundek i Ekipa nastupima 28. avgusta u niškoj Banovini, 29. avgusta na Danima piva u Zrenjaninu, i potom 1. septembra na bendemu Cornaro u Splitu, završavaju izuzetno uspešnu slavljeničku turneju “Apocalypso Now”.

Povodom dve decenije od kultnog prvog samostalnog albuma “Apocalypso” (1997), Rundek je ponovo okupio iza sebe veliki bend nazvan Ekipa i krenuo na turneju prošlog leta sa ispunjenog stadiona Tašmajdan u Beogradu.

Pored brojnih posećenih nastupa širom bivše Jugoslavije (Arsenal Fest, Nišville, Dom sportova Zagreb, Beer Fest Beograd, Trg Slobode u Novom Sadu…), Rundek i Ekipa su od jeseni objavili i nekoliko zapaženih singlova – “Tamni jorgovan”, “Crni dusi”, “Barbara” i “Pješčane oluje”.

Povodom kraja turneje pojavio se podvodni snimak koji pokazuje Rundeka, koji inače dobrim delom godine živi na Braču, kako roni i to u zavidnoj formi.

Ulaznica za koncert Darka Rundeka & Ekipa 28. avgusta (21:00) u Banovini u Nišu košta 900 dinara preko mreže Eventim, kao i u CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje) u Nišu. Na dan koncerta karta je 1.200 dinara.

Pevača i gitaristu Darka Rundeka prati mnogoljudna Ekipa, u kojoj su bubnjar Silvio Bočić, kontrabasista Roko Crnić, vibrafonista i udaraljkaš Miro Manojlović, trubač Igor Pavlica, saksofonistkinja Ana Kovačić, multiinstrumentalista Dušan Vranić Duco, i sa violinom Isabel.

Previous post

Stiven Tajler opet ratuje s Trampom: Prestani da koristiš pesme Aerosmitha...

Next post

PET DANA, PET SINGLOVA... Disclosure objavili i “Where You Come From”

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *