Deni Bojl odustao… Neće da režira novog Bonda

0
61
Deni Bojl/Photo: YouTube printscreen
Deni Bojl/Photo: YouTube printscreen

Britanski reditelj Deni Bojl odustao je od režije novog Džejmsa Bonda zbog “kreativnih razlika”, rekao je jedan od producenata te višemilionske franšize, prenosi Hina.

– Majkl Vilis, Barbara Brokoli i Denijel Krejg su objavili da je zbog kreativnih razlika Deni Bojl odlučio da više nije reditelj filma Bond 25 – navodi se u saopštenju na zvaničnom 007 Tviter profilu.

U objavi ne pišu detalji o razlikama, kao ni informacije o tome ko će biti novi režiser.

Dvadesetpeti film iz Džejms Bond franšize, čiji je vlasnik MGM, je trenutno u pretprodukciji, pa se premijera očekuje u novembru 2019. godine.

Džejms Bond, promo
Džejms Bond, promo

Bojl je režirao film “Milioner sa ulice” iz 2008, koji je dobio osam Oskara, a u maju ove godine je objavljeno da će biti reditelj novog Bonda.

Tada su producenti Brokoli i Vilson u izjavi rekli da je Bojl “veoma talentovan”. Takođe, producenti su objavili da će Krejg igrati Džejmsa Bonda po peti put.

Produkcija bi trebalo da počne u decembru u Londonu.

Bond franšiza je jedna od najvrednijih u filmskoj industriji. Poslednji iz franšize, film “Spectre” iz 2015, koji je režirao Sam Mendes, zaradio je 880 miliona dolara od prikazivanja u bioskopima.

Mendes je režirao i “Skyfall” iz 2012, koji je zaradio više od milijardu dolara.

https://www.youtube.com/watch?v=NHwT8adPgQE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime