Home»Muzika»POKLON FANOVIMA ZA 50. ROĐENDAN KINKSA… Nikad objavljena pesma “Time Song”

POKLON FANOVIMA ZA 50. ROĐENDAN KINKSA… Nikad objavljena pesma “Time Song”

2
Shares
Pinterest Google+
The Kinks/Photo; facebook@TheKinksOfficial
The Kinks/Photo; [email protected]

U sklopu proslave 50. gosišnjice benda, The Kinks su pustili nikad objavljenu pesmu ‘Time Song’.

Pesma je skinuta s remasterizovanog izdanja koje slavi 50. rođendan benda – “The Kinks Are the Village Green Preservation Society”

Bend je podelio prethodno neobjavljenu pesmu iz 1968. godine – “Time Song” koja je svoje mjesto našla na novom, jubilarnom izdanju “The Kinks Are the Village Green Preservation Society”. Izdanje će biti u prodaju 22. oktobra ove godine, a pomenuta pesma se nikada nije službeno pojavila na nekom albumu kultnog benda.

Ipak, bend ju je izveo jedan jedini put i to u januarau daleke 1973. godine tokom nastupa u pozorištu Royal, u Londonu, na dan kada je Britanija slavila priključenje Evropskoj ekonomskoj zajednici.

Kinksi su uz pesmu objavili i pripadajući “lyric” video. Podsećamo, prošlog meseca Rej Dejvis je ponovno progovorio o navodnom okupljanju Kinksa koje je nagovestio još u junu ove godine.

– Imam hrpetinu prelepih pesama – ja mislim da su predivne – koje treba pustiti u etar – izjavio je za Sirius XM. – Ima nešto oko hemije Kinksa – ako uspem da okupim preostalu dvojicu, na pravi dan, možemo da isproduciramo te pesme. Sve će se, naposletku, svesti na muziku – ako uspemo da snimimo 4, 5 pesama oko kojih se stvarno osećamo dobro i poletno, onda ću razmisliti i o ponovnom okupljanju benda.

HL/Izvor; ravnododna.com

Previous post

Ana Popović i Keb Mo objavili spot i najavili novi album bluz dive

Next post

"Are You Ready"... za novi Disturbed?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *