Home»Muzika»Pevačica metal benda Huntress izvršila samoubistvo

Pevačica metal benda Huntress izvršila samoubistvo

2
Shares
Pinterest Google+
Džil Janus/Photo: YouTube prinscreen
Džil Janus/Photo: YouTube prinscreen

Džil Janus, frontmenka metal benda Huntress iz Kalifornije, preminula je u 44. godini. Članovi benda su potvrdili da je pevačica oduzela sebi život 14. avgusta nakon što se godinama borila sa mentalnim bolestima.

“Slomljenih srca objavljujemo da je Džil Janus preminula. Nakon duge patnje zbog mentalnih bolestila, oduzela je sebi život. Janus je javno govorila o ovim izazovima u nadi da će podstaći druge da se uhvate u koštac i prebrode svoje psihičke probleme”, napisali su članovi benda na zvaničnoj Facebook strani i dodali:

“Janus je bila iskreno kreativno biće, a pored svih postignuća u svetu muzike i javnoj borbi sa mentalnim bolestima, bila je prelepa osoba, strastvena u vezi sa svojom porodicom, spašavanjem životinja i alternativnom medicinom. Nedostajaće nam više nego što bi to ikada mogla da zna.”

Osnivač benda i njen dečko Blejk Mil napisao je na svom ličnom profilu da su Džil i on “proveli devet godina zajedno”, kao i da je “očaj pri saznanju da je nikada više neću videti je najgora emocija koju sam ikada osetio.”

“Nadam se da ćeš nači mir koji nisi mogla na ovoj planeti”, zaključio je on.

Džil je dijagnostikovan bipolarni poremećaj kada je imala 20 godina, a 2015. je pobedila rak materice.

HL/Izvor: mondo.rs

Previous post

MOŽE LI BIZARNIJE? Telo Arete Frenklin biće izloženo u muzeju četiri dana...

Next post

Snima se IGRANI film o Simpsonovima? Da nam je samo znati ko će glumiti...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.