BEOGRAD JEDVA ČEKA FERIJA… Parter Arene već rasprodat, glam-rock ikona spremio set sa hitom do hita

0
19
Brajan Feri/Photo: Promo by Matthew Becker
Brajan Feri/Photo: Promo by Matthew Becker

Veliko interesovanje vlada za koncert britanske muziče legende Brajana Ferija 7. septembra u Štark Areni. U prodaji je ostalo još malo ulaznica, a ceo parter je rasprodat.

Britanski pevač Brajan Feri je rođen 1945. godine u Sanderlendu, a karijeru je započeo u grupi Roxy Music. Smatra se, po mišljenju kritičara, pionirom glam-rocka i jednim od najuticajnijih muzičara novog talasa.

Prvi album Brajana Ferija se odmah po objavljivanju popeo na prvo mesto na svim listama u Velikoj Britaniji, a u Americi je bio najprodavaniji.

Još od prvih pesama, Feri se istakao kao jedinstvena muzička i stilska pojava. Tokom zavidne karijere objavio je 15 albuma, od kojih su mnogi dosegli platinaste tiraže.

Šarmer za sve generacije će 7. septembra u Štark Areni izvesti klasične hitove iz njegovog solo repertoara i diskografije grupe Roxy Music, među kojima su “Let’s Stick Together”, “Slave to Love”, “Don’t Stop The Dance”, “Kiss and Tell”, “Love Is The Drug”, “These Foolish Things”, “Price of Love”, “I Put a Spell on You” i mnoge druge.

Ulaznice za koncert Brajana Ferija se mogu nabavati na blagajnama Štark Arene i Bilet Centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na www.starkarena.co.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime