Home»Muzika»KONCERTNA POSLASTICA ZA KRAJ LETA… Džesi Ver 27. avgusta na Kališu

KONCERTNA POSLASTICA ZA KRAJ LETA… Džesi Ver 27. avgusta na Kališu

4
Shares
Pinterest Google+

jw

Koncert britanske zvezde Džesi Ver biće održan u ponedeljak, 27. avgusta u Rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, a za intro će biti zadužen Marko Milosavljević, jedan od najpopularnijih di-džejeva na ovim prostorima.

Tokom tromesečne letnje turneje, ova pop soul diva promoviše aktuelni album “Glasshouse”, koji je objavljen krajem oktobra prošle godine i odmah je dospeo na sedmu poziciju UK Top liste. To je prelepa oda ljubavi, porodici i majčinstvu i za Džesi Ver njen najvažniji album. Na tom projektu je sarađivala sa imenima kao što su Ed Širan, STINT, Kid Harpun, Feliks i Hugo Vajt (The Maccabees) i Beni Blanko. Prvi singl “Midnight” obeležio je jul 2017. i njen veliki povratak, posle trogodišnje pauze. Usledili su hvaljeni singlovi “Selfish Love” i “Alone”, kao i saradnja sa čuvenim Širanom na emotivnoj baladi “Sam”, posvećenoj njenom suprugu, kojeg zna iz školskih dana.

Ljubitelji njene muzike imaće priliku u Beogradu da čuju te pesme, kao i ranije hitove, poput “Say You Love Me”, “Wildest Moments”, “Tough Love”, “Running”, “You & I (Forever)”, “Champagne Kisses”, “Devotion” i “If You’re Never Gonna Move”.

Inače, Džesi Ver već radi na novim pesmama i naglašava da je veoma zadovoljna kako one zvuče. Za nju je posebno važno to što zna da ono što stvara ima uticaj na veliki broj ljudi. Takođe, ima poruku i za nove umetnike, koji krče put ka vrhu:

– Ne žurite, samo polako. Sarađujte!

DJ Marko Milosavljević nastupiće pre Džesi Ver sa specijalnim setom, kroz koji će se preplitati džez, soul i fank note. Poznat je kao strastveni kolekcionar ploča, koji ima pozamašnu zbirku vinila – kako elektronske muzike, tako i iz drugih žanrova, poput džeza, soula, fanka, diska i bugija. Kao veliki poštovalac sintisajzera, klavira i ritam mašina, konstantno eksperimentiše i istražuje nove forme alternativne muzike.

DJ Marko Milosavljević/Photo: facebook
DJ Marko Milosavljević/Photo: facebook

U karijeri dugoj preko 15 godina Marko je nastupao na najvećim festivalima i u klubovima širom Srbije i regiona, kao i u Evropi i Kanadi. Delio je scenu sa imenima kao što su izraelski džez velikan Avišaj Koen i detroitska fank ikona i bivši član kultnog benda Funkadelic Amp Fidler. Nastupio je i na koncertu predvodnika svetske elektronske scene Džefa Milsa i Simfonijskog orkestra RTS.

Karte za beogradski koncert Džesi Ver mogu da se nabave putem Eventim i Gigs Tix prodajnih mreža, po promo ceni od 2190 dinara za parter i 2790 dinara za VIP tribinu.

Previous post

Bijonse koncert posvetila Areti Frenklin, podrška kraljici soula stiže sa svih strana

Next post

SPREMNI ZA BEER FEST... Negotinski Hurleur objavili spot za pesmu "Sam", prvi singl s albuma "Ja"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *