Home»Muzika»Stara postava AC/DC u tajnosti radi na novom materijalu?!

Stara postava AC/DC u tajnosti radi na novom materijalu?!

3
Shares
Pinterest Google+
AC/DC/ Photo: Facebook @acdc
AC/DC/ Photo: Facebook @acdc

Dani u kojima je Eksl Rouz bio vokal kultnog benda AC/DC odbrojani su. Izgleda.

Neočekivanim paparaco potezom, jedan kanadski novinar ulovio je Brajana Džonsona i Fila Rada  tokom druženja ispred jednog vankuverskog studija. Mogla bi to da bude slučajnost ili priča nevezana za AC/DC, da nije u pitanju Warehouse Studios, mesto na kojem su snimljena posljednja tri albuma slavnih australijskih rokera.

Kao dodatna potvrda da se nešto sprema stigle su vesti da je Rad viđen i sa gitaristom Stivijem Jangom, koji je 2014. godine zamenio strica Malkolma, prinuđenog da se povuče zbog demencije.

 

Iste godine, bubnjar Rad je optužen za pokušaj organizovanja ubistva i posedovanje narkotika, što je naredne godine dovelo do njegovog odstranjivanja iz benda i zamene Krisom Slejdom. Godinu dana kasnije, ekipu je napustio i pevač Džonson, zbog problema sa sluhom koji su pretili trajnim gubitkom ovog čula.

Tada je Rouz uskočio kao zamena na turneji koja je bila u toku i dobio sve pohvale za svoja izvođenja, pa je uveliko počelo da se šuška o mogućnosti da trajno ostane deo AC/DC priče. Takođe 2016, u penziju se povukao Klif Vilijams, koji je bio basista skoro četiri pune decenije.

 

Oboleli Malkom Jang preminuo je krajem prošle godine, i možda je baš njegova smrt inicirala ponovno okupljanje vremešnih rokera, koji su se zajedno upisali u sve moguće istorije rokenrola. Da li je tako i da li zaista spremaju neki novi materijal zajedno, saznaćemo uskoro.

HL/Izvor: bosonoga.com

Previous post

ARTAN LILI PRED NASTUP NA ŠA FESTU: Važno je da svi sa sobom ponesemo neko toplo sećanje na Mikšu

Next post

Šer snimila album sa obradama pesama grupe ABBA, evo kako zvuči "Gimme, gimme..."

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *