Home»Muzika»Organizatori Beer Festa pozvali bendove Bajaga i Instruktori i Hladno Pivo da naredne godine zajedno nastupe u Beogradu

Organizatori Beer Festa pozvali bendove Bajaga i Instruktori i Hladno Pivo da naredne godine zajedno nastupe u Beogradu

2
Shares
Pinterest Google+
Belgrade Beer Fest Hladno pivo
Belgrade Beer Fest Hladno pivo

Povodom otkazivanja koncerta Bajage i Instruktora u Karlovcu i potom odbijanja Hladnog piva da ih zameni, oglasio se i Belgrade Beer Fest i pozvao ova dva benda da zajedno nastupe u Beogradu.

 “Žao nam je što je koncert Bajage i Instruktora otkazan u Karlovcu, ma koji da je razlog. Kada smo pokrenuli prvi Belgrade Beer Fest, 2003. godine, kao jedne od najzačajnijih intencija festivala stavili smo širenje tolerenacije i politiku pomirenja na ovim prostorima. Ponosni smo na ostvareni rezultat, ogromne posete festivalu iz svih krajeva sveta, a posebno na interakciju ljudi iz neposrednog okruženja države Srbije. Naravno, temelj cele te priče su izvođači. Tokom prethodnih petnaest godina mnogi bendovi iz Hrvatske i regiona su često svirali na našem festivalu, a organizovali smo i veliki koncert Prljavog Kazališta u Beogradskoj Areni. Svi naši gosti su bili oduševljeni prijemom publike u Beogradu. Svi oni su bili i biće dobrodošli! Isto tako znamo da puno izvođača iz Srbije ima sjajan doček na mnogim nastupima u Hrvatskoj. Tako da treba i da ostane”, poručuju organizatori festivala.

Previous post

Šer snimila album sa obradama pesama grupe ABBA, evo kako zvuči "Gimme, gimme..."

Next post

"Ne zaboravljam"… Treći singl i spot pančevačkog benda Rampa

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *